Μπαλατσινού: Από τις βόλτες με τον Κικίλια στα... μαστορέματα

SHOWBIZΜπαλατσινού: Από τις βόλτες με τον Κικίλια στα... μαστορέματαΤρίτη, Αύγουστος 29, 2017 - 14:12

Μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού την... έκανε για τις ΗΠΑ. Οπως έγραψε η «Espresso» το περασμένο Σάββατο, η παρουσιάστρια και blogger πέρασε τον Ατλαντικό για να βοηθήσει τη δεύτερη κόρη της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, Αλεξάνδρα, η οποία από φέτος θα σπουδάζει στο Georgetown University.

Μαμά

και κόρη βρήκαν το μέρος όπου θα μείνει η νεαρή, ενώ η Τζένη έκανε... μαστοριλίκια, συναρμολογώντας τα έπιπλα του σπιτιού (φωτό αριστερά). Μάλιστα, η in love παρουσιάστρια έκανε και τις βόλτες της στην περιοχή, απαθανατίζοντας τις ομορφιές της και ανεβάζοντας στο Instagram στιγμιότυπα από αυτούς τους περιπάτους. Μετά τις κοινές διακοπές που έκανε με τον σύντροφό της στην Πάτμο και τις φωτογραφίες τους που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, η Μπαλατσινού έχει την ευκαιρία να αποστασιοποιηθεί για λίγο από τη διάσταση που πήρε το θέμα.

Να πούμε, βέβαια, ότι και η μεγάλη κόρη του πρώην ζευγαριού, η Αμαλία, σπουδάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Berkeley, ένα από τα σπουδαιότερα αμερικανικά πανεπιστήμια, οπότε o Πέτρος και η Τζένη είναι συνηθισμένοι στους αποχωρισμούς.

Αλλωστε, έχουν πίσω στην Αθήνα τον μικρό σε ηλικία γιο τους, Μάξιμο, για να... παρηγορούνται!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα