Κολάστηκε (;) με τη Ρίτα Ορα

ΚΟΣΜΟΣΚολάστηκε (;) με τη Ρίτα ΟραΤετάρτη, Απρίλιος 27, 2016 - 18:14

Είναι η Ρίτα Ορα η γυναίκα με την οποία απάτησε την Μπιγιονσέ ο Τζέι Ζι; Το όνομα της αλβανικής καταγωγής Βρετανίδας τραγουδίστριας είναι το τελευταίο που πέφτει στο τραπέζι της σεναριολογίας σχετικά με τη γυναίκα με την οποία «αμάρτησε» ο σύζυγος της Μπιγιονσέ.

Ο νέος κύκλος φημολογίας περί ύπαρξης τρίτου προσώπου στη σχέση του διάσημου ζεύγους ξεκίνησε μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Μπιγιονσέ με τίτλο «Lemonade». Σε αυτό περιλαμβάνεται ένα κομμάτι με τίτλο «Sorry», που αναφέρεται στη γυναίκα

με την οποία την απάτησε ο σύζυγός της.

Αρχικά, οι υποψίες των φαν για την ταυτότητα της «Μπέκι με τα ωραία μαλλιά», όπως περιγράφεται στους στίχους, έπεσαν πάνω στη Ρέιτσελ Ρόι, μια ανάρτηση της Ρίτα Ορα στα social media όμως την έχρισε αυτομάτως «φαβορί».

Η προερχόμενη από το Κόσοβο σταρ ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών της στο Snapchat, στις οποίες φοράει ένα ημιδιαφανές σουτιέν με το σχέδιο δύο λεμονιών, που θεωρήθηκε από τους φαν της Μπιγιονσέ έμμεση αναφορά στον τίτλο του νέου άλμπουμ της. Επιπλέον, η Ορα φορούσε μια χρυσή αλυσίδα με το μονόγραμμά της, «R», το οποίο, εξαιτίας του αντικατοπτρισμού, διαβάστηκε από πολλούς ως «J», που είναι το αρχικό του ονόματος του συζύγου της Μπιγιονσέ.

Αμέσως, το Instagram της Ορα γέμισε με προσβολές από τους εξαγριωμένους φαν της Μπιγιονσέ, ωστόσο η νεαρή σταρ δεν έκανε κανένα σχόλιο. Αντιθέτως, την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ντυμένη όπως η Μπιγιονσέ στο βιντεοκλίπ του «Formation».

Keywords
Τυχαία Θέματα