Αριθμοί του Τζόκερ και... Τσακαλώτος

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Αριθμοί του Τζόκερ και... ΤσακαλώτοςΤετάρτη, Απρίλιος 27, 2016 - 16:18

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Παίξε Τζόκερ, υπουργέ μου. Θα σου χρειαστεί». Τα νούμερα που κερδίζουν προσέφερε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Δήμας. Μιλώντας στη Βουλή για το Ασφαλιστικό, είπε: «Θυμάμαι τον κ. Τσακαλώτο να μας προτείνει αριθμούς για το Τζόκερ. Θα ήθελα κι εγώ να του προτείνω κάποιους αριθμούς, γιατί ίσως

στο μέλλον να χρειαστεί να πετύχει το Τζόκερ: Το νούμερο 3 για το τρίτο αριστερό μνημόνιο, το 4 από το τέταρτο αριστερό μνημόνιο, το 12 από τα 12 δισ. ευρώ μέτρα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, το 16 επειδή 16 δισ. είναι οι επιπλέον ληξιπρόθεσμες οφειλές επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και, τέλος, το νούμερο 24 για να θυμίζει τον νέο ΦΠΑ. Ομως, υπάρχει και ο αριθμός του Τζόκερ. Τελικά, κατέληξα σε δύο αριθμούς για τον κ. υπουργό: στο 5 και το 3. Επικεφαλής των "53" δεν είναι ο κ. Τσακαλώτος;» Ωραία ιδέα δώσατε, κ. βουλευτά! Αν δεν παίξει ο Τσακαλώτος, θα παίξουμε όλοι οι υπόλοιποι. Να κερδίσουμε και να τους αφήσουμε να κυβερνούν τον εαυτό τους!

(!)

«"Οχι" στο "μάζευε κι ας είν' και ρώγες"» λέει αυστηρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής Λασιθίου του κόμματός του και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης. «Να μην το παρακάνουμε με το άνοιγμα στο Κέντρο. Δεν χρειάζεται να πάρουμε στο κόμμα μας όλους τους πολιτικούς γυρολόγους» είπε στο συνέδριο ο ίδιος. Η άποψή του συμφωνεί και με τις δικές μας πληροφορίες για την γκρίνια πολλών βουλευτών ότι τα... ανοίγματα σε αυτούς που πάνε... όπου φυσάει ο άνεμος δεν βοηθούν καθόλου τη Ν.Δ.

Το... καλύτερο παιδί!
Ο Γιάννης Πλούταρχος «έσβησε» τον Αλέξη Τσίπρα. Οταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από την καλεσμένη του, Τσιτσιολίνα, να διαλέξει τον πιο όμορφο μεταξύ του πρωθυπουργού και του δημοφιλούς τραγουδιστή, αυτή επέλεξε... το καλύτερο παιδί! Ο γοητευτικός Γιάννης άφησε χιλιόμετρα πίσω τον όμορφο Αλέξη.

Χάλασε τον κόσμο η Σοφία Βούλτεψη, σε κλειστή εσωκομματική σύσκεψη, για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει το κόμμα σε σχέση με το Ταμείο των δημοσιογράφων: «Οι συριζαίοι θα εμφανίσουν ότι χτυπάνε τα προνόμια των διαπλεκόμενων δημοσιογράφων, αλλά στην πραγματικότητα κόβουν κατά 300 ευρώ τη σύνταξη του συγχωρεμένου του πατέρα μου, που ανέπνεε μια ζωή αντιμόνιο στα πιεστήρια». Αυτό είπε εν εξάλλω η Σοφία στον Κυριάκο.

Νηστίσιμα στο ίδιο resto
Τι κοινό είχε χθες ο πρώην του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης με τον νυν αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη; Αμφότεροι διάλεξαν για τα νηστίσιμά τους το εστιατόριο Αθηναϊκόν, στη Μητροπόλεως - ο Κίμων με τη μάσκαρα και ο Αδωνις με το σπανακόρυζο...

Keywords
Τυχαία Θέματα