«Περιζήτητες» οι τρεις Μοίρες

17:00 2/8/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIP«Περιζήτητες» οι τρεις ΜοίρεςΤρίτη, Αύγουστος 2, 2016 - 17:00

Μάχη για τη νέα κωμική σειρά «Ολύμπου 12» με τη Σοφία Βογιατζάκη και τις αδερφές Μαγγίρα

Οι τρεις Μοίρες, θεότητες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αναπαρίστανται συνήθως ως τρεις γυναικείες μορφές που γνέθουν καθισμένες σε θρόνους, με χιτώνες λευκούς και στεφάνι στο κεφάλι.

Το νήμα που κρατούν στα χέρια τους συμβολίζει τη ζωή και με τη φωνή τους μοιράζουν το μερίδιο που παίρνει καθένας μας από το σύνολο. Τη νέα

τηλεοπτική σεζόν οι τρεις Μοίρες θα ζωντανέψουν στην καινούργια κωμική σειρά «Ολύμπου 12» και ήδη τρία κανάλια ερίζουν γι' αυτές, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 έχει το προβάδισμα.

Τη Λάχεση, που μοιράζει τους κλήρους και καθορίζει τι θα λάχει στον καθέναν με το που θα γεννηθεί, εξ ου και η λέξη «λαχείο», θα ζωντανέψει η μπριόζα Σοφία Βογιατζάκη. Με λίγα λόγια, η πληθωρική ηθοποιός θα έχει να κάνει με το πεπρωμένο κάθε ήρωα. Την Κλωθώ, αυτή που κλώθει το νήμα της ζωής και βοηθά τους πρωταγωνιστές να αναπτύξουν τις ευκαιρίες τους, τους συμπληρώνει ή δεν θα τους κάνει τα χατίρια, θα υποδυθεί η όμορφη Μπέτυ Μαγγίρα. Τέλος, την Ατροπο, τη Μοίρα που κόβει το νήμα της ζωής, θα ενσαρκώσει η σκερτσόζα Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ ενδέχεται να δούμε και άλλη μια Μοίρα, την Τύχη.
Το πρωτότυπο σενάριο φέρει την υπογραφή των Αργύρη Αποστόλου και Μάρκου Τερζιδάκη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Αντζούς.

«Πρόκειται για ένα από τα πιο ευρηματικά σενάρια που έχουν έρθει στα χέρια μου. Η Λάχεσις, η κόρη της θέας Ανάγκης, συμβολίζει το παρελθόν, η Κλωθώ, το παρόν, και η Ατροπος, το μέλλον. Και οι τρεις θεότητες παίρνουν δύναμη από τον Δία. Ηδη έχουμε γυρίσει το πρώτο επεισόδιο της παραγωγής, όπου οι τρεις Μοίρες βρίσκονται χρονολογικά στη δεκαετία του 1960» αναφέρει στην «Espresso» η Σοφία Βογιατζάκη και συμπληρώνει: «Ενα ζευγάρι, που υποδύονται η Φωτεινή Τσακίρη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, προσπαθεί να κάνει παιδί και εμείς τους βοηθάμε. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τις τρεις Μοίρες τις συναντάμε σε όλες τις εποχές, από τα αρχαία χρόνια, το Βυζάντιο, την Τουρκοκρατία ως την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους, στους απελευθερωτικούς αγώνες του έθνους ως τις μέρες μας, στις δύσκολες οικονομικά εποχές του Μνημονίου» καταλήγει η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα