Κι όμως είναι συναρπαστικό!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΚι όμως είναι συναρπαστικό!Δευτέρα, Δεκέμβριος 15, 2014 - 18:40

Τελικά, πρόκειται για ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών; Αυτό, τουλάχιστον, μαρτυρά η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά την ολοκλήρωση και της 14ης Αγωνιστικής (λείπει η... 11η, που διεξάγεται μεσοβδόμαδα), με τους τρεις μεγάλους (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) να βρίσκονται σε απόσταση βολής ο ένας από τον άλλο, με τον «Δικέφαλο» να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.
Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, συνάμα,

οδήγησαν εκ νέου στη διαπίστωση πως η ψαλίδα φέτος έχει μικρύνει περισσότερο από ποτέ - ανεξάρτητα από τα οικονομικά μεγέθη, που, έτσι κι αλλιώς (θα) διαχωρίζουν πάντα τους ελληνικούς συλλόγους.


Ο Λεβαδειακός κόντραρε τον Ολυμπιακό, που πήρε στις καθυστερήσεις τη νίκη (με τον Μίτσελ να αφιερώνει τους... δύο από τους τρεις βαθμούς στον κόσμο της ομάδας), ενώ ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Κέρκυρας με την ψυχή στο στόμα (και τον Αναστασιάδη να αναφέρεται στις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στα αποδυτήρια). Ο Παναθηναϊκός, με γκολ από τα... αποδυτήρια (μόλις στα 15'') προηγήθηκε, και επικράτησε του Πανθρακικού, όμως πόσους βαθμούς έχει χάσει από τους λεγόμενους «μικρούς»...


Πολύ κοντά στην τριάδα ο θαυμάσιος Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε της εξαιρετικής φέτος Βέροιας, στους 21 β. η Ξάνθη, που, μετά το εμφατικό 4-2 επί του ΠΑΟΚ, πήρε και την πρώτη της εκτός έδρας νίκη (επί του Εργοτέλη) και παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα. Σταθερά καλή, φυσικά, η Καλλονή, σε άνοδο ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός, πάντα στην ελίτ ο Ατρόμητος.

Βαγγέλης Μελέκογλου

Keywords
Τυχαία Θέματα