Καταγγελίες-σοκ από τον gay εγγονό του Σαρίφ!

ΚΟΣΜΟΣΚαταγγελίες-σοκ από τον gay εγγονό του Σαρίφ!Δευτέρα, Ιανουάριος 15, 2018 - 18:13

❱❱ Σε αναγκαστικές εξετάσεις πρωκτού υποβάλλει η αστυνομία της Αιγύπτου όσους υποπτεύεται ότι είναι γκέι, ενώ αρπάζει ακόμη και περαστικούς από τον δρόμο για να τους ρίξει στη φυλακή.

Αυτά καταγγέλλει -μεταξύ άλλων- ο εγγονός του θρύλου του κινηματογράφου Ομάρ Σαρίφ, ο οποίος είναι γκέι ακτιβιστής, μοντέλο και ηθοποιός.

Ο Ομάρ Σαρίφ Τζούνιορ εκμυστηρεύεται με άρθρο του στη «Hornet» πως, όταν παραδέχτηκε δημόσια την ομοφυλοφιλία του, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Αίγυπτο και να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ. Επίσης αποκαλύπτει ότι δέχεται καθημερινά μηνύματα από Αιγύπτιους γκέι, οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Οπως λέει χαρακτηριστικά, τους τελευταίους μήνες η αστυνομία σταματάει στον δρόμο άντρες που υποπτεύεται ότι είναι γκέι. Κατάσχουν τα κινητά τηλέφωνά τους και ψάχνουν για φωτογραφίες ή γκέι εφαρμογές γνωριμιών, ώστε να τους ενοχοποιήσουν και να τους κλείσουν στη φυλακή από έξι μήνες έως έξι χρόνια. «Υπάρχουν μαρτυρίες που σου ανακατεύουν το στομάχι και κάνουν λόγο για αστυνομικούς που υποβάλλουν υπόπτους σε αναγκαστικές εξετάσεις πρωκτού, ένα άκρως εξευτελιστικό μαρτύριο» γράφει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος τούς συμβουλεύει «να προσέχουν» και να μην αποκαλύψουν ούτε στους δικούς τους ότι είναι γκέι, διότι φοβάται ότι δεν θα δείξουν την ίδια κατανόηση που έδειξαν οι δικοί του παππούδες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
γκει ψαχνουν αντρες, γκειψαχνουν
Τυχαία Θέματα