Θύμα επίθεσης από τον Παπαγιάννη και η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου – Όλες οι λεπτομέρειες

H είδηση της επίθεσης του Μάνου Παπαγιάννη στη Σοφία Παυλίδου έχει συγκλονίσει τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και όχι μόνο. Η ηθοποιός κατήγειλλε πως έπεσε θύμα λεκτικής και σωματικής βίας από τον συνάδερφό της ενώ χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστούν τα τραύματα.

Ο γνωστός ηθοποιός με τη σειρά του απάντησε μέσα από το Πρω1νό ότι το περιστατικό δεν έγινε έτσι όπως παρουσιάζεται ενώ η δικηγόρος του υποστήριξε στην εκπομπή Άληθειες με τη Ζήνα ότι ”Δεν υπήρξε χειροδικία!

Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν”.

Καθώς περνούν οι ώρες όμως ένα ακόμα περιστατικό βίας από το παρελθόν έρχεται στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη… Κάτια Νικολαΐδου! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του YouWeekly ο Μάνος Παπαγιάννης έπαιζε σε μία πολύ επιτυχημένη παράσταση της Αγκάθα Κρίστι την “Ποντικοπαγίδα”. Την σκηνοθεσία έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης και εκτός από τον Μάνο Παπαγιάννη που ήταν βασικός πρωταγωνιστής έπαιζε η Αγγελική Δαλιάνη αλλά και η Κάτια Νικολαΐδου.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Μάνος επιτέθηκε στη συνάδερφό του Κάτια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αρπάζοντάς την από το λαιμό και μιλώντας χυδαιότητα. Μάλιστα το ρεπορτάζ τονίζει πως η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως σε περίπτωση που την καλέσει η Σοφία Παυλίδου για μάρτυρα στη δίκη, θα είναι εκεί!.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εμείς στο faysbook.gr επικοινωνήσαμε με την Κάτια Νικολαΐδου η οποία πολύ ευγενικά μας εξήγησε πως δε θα ήθελε να μιλήσει για το θέμα.

Αναμένουμε τις εξελίξεις!

Keywords
Αναζητήσεις
κατια νικολαιδου για παπαγιάννη, κατια νικολαιδου παπαγιαννησ
Τυχαία Θέματα