Καραόκε με τη Lady Gaga!

Κάποτε ήταν οι κολόνιες, οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και η υπογραφή σε συλλογές ρούχων και αντικειμένων. Μετά ήρθαν τα κοινωνικά δίκτυα -το Facebook και το Twitter- και τελευταία οι εφαρμογές στα κινητά. Η τεχνολογία μέσω των «έξυπνων» τηλεφώνων έχει εξασφαλίσει πλέον στους διάσημους σταρ την πιο διαδραστική επαφή με τους θαυμαστές τους, που παράλληλα αποτελεί την πιο αποτελεσματική διαφήμιση αλλά και έναν επιπλέον (ξεκούραστο) τρόπο να γεμίζει κι άλλο το πορτοφόλι τους.

Ετσι,

αντί ενός μικρού αντιτίμου, κάθε κοριτσάκι που λατρεύει τον Τζάστιν Μπίμπερ μπορεί να τον... φιλήσει και κάθε θαυμαστής της Πάμελα Αντερσον μπορεί να ξυπνήσει μαζί της - αρκεί να έχουν κατεβάσει στο κινητό τους τις αντίστοιχες εφαρμογές. Ειδικά ο Τζάστιν -που απευθύνεται και σε πολύ νεανικό κοινό το οποίο παίζει στα δάχτυλα τα κινητά τελευταίας γενιάς- έχει πιάσει το νόημα και κυκλοφορεί κάθε τόσο και μια νέα εφαρμογή, που επιτρέπει στα εκατομμύρια κοριτσάκια που τον θαυμάζουν να «μετρήσουν τον θαυμασμό τους», να τον χρησιμοποιήσουν ως... ξυπνητήρι, να βρουν τους στίχους των τραγουδιών του, ακόμη και να αντικαταστήσουν τη φωτογραφία όποιου θέλουν (του πρώην τους συνήθως) με φωτογραφίες του Τζάστιν.

Τον δρόμο του Τζάστιν ακολουθούν κι άλλοι διάσημοι που απευθύνονται σε νεανικό κοινό, όπως, για παράδειγμα, η ανερχόμενη τραγουδίστρια της κάντρι Τέιλορ Σουίφτ, που κυκλοφόρησε εφαρμογή μέσω της οποίας οι φαν της μπορούν να στείλουν μουσικές ευχές (με τα τραγούδια της βεβαίως) σε όσους επιθυμούν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που μεταξύ άλλων διαθέτει στους θαυμαστές της ειδικό application που ανανεώνεται συνεχώς με νέα της γραμμένα από την ίδια, η Lady Gaga που έχει κυκλοφορήσει ακόμη και εφαρμογή με καραόκεή ο ωραίος «βρικόλακας» Ιαν Σομερχόλντερ με την εφαρμογή «Αγκαλιάστε τον Ιαν».

Εννοείται πως εφαρμογή που προσφέρει στους θαυμαστές αφίσες έχουν πλέον σχεδόν όλοι οι σταρ του κινηματογράφου ή της μουσικής, ειδικά οι πιο εμφανίσιμοι (με τις εφαρμογές της Τζολί να κάνουν θραύση), ενώ δικά τους application έχουν και οι διάσημες τηλε-περσόνες, όπως, ας πούμε, η Κιμ Καρντάσιαν, που προσφέρει συμβουλές μόδας και στιλ. Εξάλλου, πολλοί είναι οι σταρ που εκμεταλλεύονται τη φήμη, το στιλ ή ακόμη και έναν πετυχημένο ρόλο για να βγάλουν έξτρα χρήματα, αλλά και να ενισχύουν την εικόνα τους μέσω των εφαρμογών. Η Βικτόρια Μπέκαμ, που αλλάζει συχνά τα μαλλιά της κάνοντας «θρυλικά» κουρέματα, για παράδειγμα, έχει αντίστοιχο application («Τα μαλλιά της Βικτόρια»), ενώ ο Τζόνι Ντεπ ανάμεσα στις εφαρμογές του έχει και μία ως Τζακ Σπάροου (από τις θρυλικές του ταινίες «Οι πειρατές της Καραϊβικής»).

Εμινεμ σε ρόλο κυνηγού

Ανάμεσα στις χιλιάδες εφαρμογές που κυκλοφορούν πλέον οι διασημότητες, υπάρχουν και κάποιες που προσελκύουν την προσοχή για τον παραλογισμό τους. Οπως αυτή του τοπ μόντελ Τάιρα Μπανκς που μαθαίνει στα επίδοξα μοντέλα πώς να χαμογελούν με... τα μάτια, του πρώην «ναυαγοσώστη» και «ιππότη της ασφάλτου» Ντέιβιντ Χάσελχοφ που με ηχογραφημένα μηνύματα δίνει συμβουλές στην τύχη (αρκεί να κάνεις την ερώτηση και να κουνήσεις το κινητό) ή του ράπερ Εμινεμ που κυνηγάει ζόμπι!

Keywords
Τυχαία Θέματα