Καπνός ο Σώρρας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαπνός ο ΣώρραςΔευτέρα, Μάρτιος 20, 2017 - 16:50

Υστερα από την καταδίκη του σε κάθειρξη 8 ετών δημοσίευσε βίντεο! Δηλώνει ότι δεν θα παραδοθεί ποτέ, ενώ καλεί σε ξεσηκωμό

Αφαντοι παραμένουν για τέταρτη ημέρα ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του ύστερα από την καταδίκη τους σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς αναστολή!

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους παραμένουν άκαρπες και εκφράζονται φόβοι ότι ενδεχομένως έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο φυγόποινος Πατρινός δημοσίευσε βίντεο

στο οποίο δηλώνει ότι δεν θα παραδοθεί ποτέ και καλεί τους οπαδούς του σε ξεσηκωμό.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της γυναίκας του Βάιας Ρουγκλίου - Σώρρα άρχισαν το μεσημέρι της Παρασκευής και συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στην Αττική και την Πελοπόννησο. Το απόγευμα του Σαββάτου άνδρες της Αστυνομίας ερεύνησαν, παρουσία εισαγγελέα, ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, δύο στην Καλλιθέα και ένα στα Μεσόγεια, ενώ έρευνες έγιναν και εξακολουθούν να γίνονται στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και στις λίστες επιβατών ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εταιριών. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες να τους εντοπίσουν από το σήμα των κινητών τηλεφώνων τους.

Ωστόσο, έως αργά χθες το βράδυ όλες οι παραπάνω έρευνες δεν είχαν αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν φόβοι πως το ζεύγος ίσως πρόλαβε να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία. Στην περίπτωση που επαληθευτεί η εκτίμηση της διαφυγής στο εξωτερικό, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Το «διάγγελμα»

Εν τω μεταξύ, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει και το βίντεο με το «διάγγελμα» του Αρτέμη Σώρρα, που ανέβηκε στο διαδίκτυο το Σάββατο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το μαγνητοσκοπημένο υλικό αναρτήθηκε είτε από ίντερνετ καφέ της περιφέρειας είτε από κάποιον οπαδό του.
Στο διάρκειας 21 λεπτών βίντεο ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα «δικαστικού πραξικοπήματος» και ότι δεν θα παραδοθεί ποτέ διότι είναι «Ελληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής»!

Παράλληλα ζητεί από τους οπαδούς του να ξεσηκωθούν και να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα σε περίπτωση που ο ίδιος συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή: «Αν με βάλουν φυλακή, να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση στη Βουλή μπροστά, να καταλάβουν όλοι ότι είστε πολλοί, με τα πανό σας για τα 600 δισ. που είναι δικά σας».
Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας και η γυναίκα του καταδικάστηκαν την Παρασκευή σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή και σε πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα