Και επίσημα ελεύθερη και ωραία η 42χρονη Κέιτ Μος!

ΚΟΣΜΟΣΚαι επίσημα ελεύθερη και ωραία η 42χρονη Κέιτ Μος!Τρίτη, Οκτώβριος 4, 2016 - 17:17

Single είναι και πάλι η Κέιτ Μος. Η 42χρονη, που παντρεύτηκε τον κιθαρίστα Τζέιμι Χινς το 2011 αλλά χώρισαν πέρυσι ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου, χαρακτηρίζει πλέον τον εαυτό της διαζευγμένη, καθώς φέρεται ότι ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην σύζυγό της για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, που επικαλείται η «Daily Mirror», η συμφωνία επετεύχθη πριν από λίγο καιρό.

«Εφτασαν σε συμφωνία πριν από λίγο καιρό. Κανείς από τους δυο τους δεν ήθελε να γίνει θέαμα.

Συμφώνησαν κάποια πράγματα μεταξύ τους και έκαναν αθόρυβα τον χωρισμό τους επίσημο, χωρίς να μπουν σε κανενός είδους δικαστική διαμάχη» αναφέρει.

Κράτησε τους πίνακες

Πληροφορίες θέλουν τη Μος να κράτησε το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινής περιουσίας τους και τον Χινς να κράτησε τα υλικά αγαθά που είχαν αποκτήσει στη διάρκεια της κοινής τους ζωής, όπως, για παράδειγμα, πίνακες και άλλα έργα τέχνης.

Την ίδια στιγμή, φήμες θέλουν και τον νυν σύντροφό της Νικολάι φον Μπίσμαρκ να έχει γίνει πρώην, καθώς φέρεται ότι μετακόμισε από το πολυτελές σπίτι της πίσω σε αυτό της μητέρας του. Οι γείτονες, μάλιστα, αναφέρουν ότι έχουν αυξηθεί τα πάρτι στο σπίτι της Μος από τότε που έφυγε ο νεαρός σύντροφός της.

«Ο Νικ προσπαθεί τώρα να αφήσει πίσω του το party lifestyle και να εστιάσει στη δουλειά του ως φωτογράφος. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει ζώντας στο σπίτι της Μος, ειδικά όταν εκείνη κάνει πάρτι» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να έχει σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα