Η κυρία Πλούταρχου χόρεψε ζεϊμπέκικο!

SHOWBIZΗ κυρία Πλούταρχου χόρεψε ζεϊμπέκικο!Τρίτη, Οκτώβριος 4, 2016 - 16:39

Είναι η δυναμική γυναίκα που βρίσκεται περίπου 20 χρόνια στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου. Η Μαρία Κακοσαίου, μητέρα των πέντε παιδιών του δημοφιλούς καλλιτέχνη, έβαλε... φωτιά στην πίστα το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα του άνδρα της στο Posidonio.

Φορώντας ένα μάξι μαύρο φόρεμα, η σύζυγος του τραγουδιστή χόρεψε για σχεδόν 20 λεπτά, κλέβοντας για λίγο τα φλας από εκείνον.

Είναι γεγονός ότι η οικογένεια

του Γιάννη Πλούταρχου δεν λείπει ποτέ από τις πρεμιέρες του. Ετσι έγινε και φέτος, που ο καλλιτέχνης συμπράττει με την Πέγκυ Ζήνα στο στέκι της παραλιακής λεωφόρου, παρουσιάζοντας ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Ηταν όλοι τους εκεί, η Μαρία και τα πέντε παιδιά του.

Θερμό χειροκρότημα

Προς το τέλος του προγράμματός τους ο Γιάννης και η Πέγκυ μοιράζονται τη σκηνή, τραγουδώντας διάφορα ντουέτα. Αυτή ήταν η στιγμή που Μαρία Κακοσαίου ήρθε στο κέφι και ανέβηκε στην πίστα. Η αρχή έγινε με ένα ζεϊμπέκικο που χόρεψε δυναμικά, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των μελών της παρέας της, αλλά και των θαμώνων που κάθονταν στα πρώτα τραπέζια και την αναγνώρισαν.

Η ίδια φάνηκε να διασκεδάζει με την ψυχή της και έτσι συνέχισε να χορεύει για ώρα, με τον Γιάννη να την καμαρώνει ενώ τραγουδούσε. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ τα φλας έπεσαν αρκετά και πάνω στο δεύτερο παιδί της οικογένειας, τον 15χρονο Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος έχει ψηλώσει πολύ και -όπως πληροφορηθήκαμε- παράλληλα με το σχολείο του ασχολείται εντατικά με το ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα