Καυτά ντεκολτέ στο κόκκινο χαλί

20:01 5/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΚαυτά ντεκολτέ στο κόκκινο χαλίΤρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2017 - 20:01

❱❱ Τα φλας στη Βενετία σε Γκόλαν και Σάραντον

Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν η Ισραηλινή κοσμική Χόφιτ Γκόλαν και η βετεράνος του Χόλιγουντ Σούζαν Σάραντον, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας «The Leisure Seeker». Η 35άρα στάρλετ με τους 60.000 followers στο Instagram κέρδισε ωστόσο στα σημεία την 70χρονη Σάραντον, όταν με μια άστοχη κίνησή της στο κόκκινο χαλί της Μόστρα αποκαλύφθηκε η θηλή της.

Φορώντας μια κίτρινη τουαλέτα με φραμπαλά και έχοντας αφήσει στην άκρη τις πατερίτσες με τις οποίες έφτασε στο Palazzo del Cinema, στήθηκε μπροστά από τους φωτογράφους, έτοιμη να εντυπωσιάσει τα πλήθη.

Εντυπωσιακές αναλογίες

Οταν, όμως, σήκωσε το χέρι της για να χαιρετίσει το πλήθος, ανασηκώθηκε το ύφασμα στο μπούστο της και προέβη σε αποκαλύψεις.

Η Σούζαν Σάραντον, αντιθέτως, η οποία φημίζεται για τις εντυπωσιακές αναλογίες της, αποκάλυψε τόσο όσο ήταν... αρκετό για να κερδίσει τα περισσότερα κοντινά πλάνα. Η 70χρονη σταρ πραγματοποίησε μια άκρως χολιγουντιανή εμφάνιση, καταφθάνοντας στο κόκκινο χαλί με μαύρα γυαλιά ηλίου και αβυσσαλέο ντεκολτέ που έκοβε την ανάσα.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Ελεν Μίρεν και ο Ντόναλντ Σάδερλαντ, ενώ το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν επίσης η Κλαούντια Καρντινάλε, η οποία κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, καθώς και πληθώρα Ιταλίδων στάρλετ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα