Ο Αλέξης Τσίπρας έπαιξε μεγάλη μπάλα στο «γήπεδο» της Apivita

18:19 5/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Ο Αλέξης Τσίπρας έπαιξε μεγάλη μπάλα στο «γήπεδο» της ApivitaΤρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2017 - 18:18

❱❱ Η ατάκα για την Μπαρτσελόνα και το απρόοπτο με την κερήθρα που κόλλησε στα δόντια του

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Μα τι την ήθελε την κερήθρα σε δημόσια θέα; Ας δοκίμαζε την κρέμα για τα χέρια, που εφαρμόζεται χωρίς καμία δυσκολία!



Ο Αλέξης Τσίπρας,

κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της εταιρίας φαρμακευτικών καλλυντικών και σκευασμάτων Apivita, δοκίμασε κερήθρα που κόλλησε στα δόντια του και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει!

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Apivita τον Μάρτιο του 2017 εξαγοράστηκε από την ισπανική εταιρία Puig με έδρα τη Βαρκελόνη και έτσι ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να πετάξει την ατάκα: «Ο,τι είναι η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο είναι η Apivita για τα προϊόντα της»!

Φορώντας λευκή ρόμπα, ξεναγήθηκε στα εργαστήρια, δοκίμασε αφεψήματα από βότανα και μέλι με κερήθρα και έκοψε βασιλικό μελισσόχορτο! Ενιωσε ευτυχής που είδε τι σημαίνει δουλειά αληθινή και ανάπτυξη στην πράξη και όχι στα λόγια. Αντε και στη... Chanel τού ευχόμαστε!

Σπάνιο «κλικ» με τη σύζυγο

❱❱Μια ισχυρή γυναίκα που δεν εμφανίζεται συχνά στο πλευρό του κρύβεται πίσω από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.
Είναι η σύζυγός του, μοριακή ιολόγος και διευθύντρια του Τμήματος Ιολογίας στον «Αγιο Σάββα», Εύη Πανοτοπούλου-Φλαμπουράρη. Οι δυο τους εθεάθησαν στο Ηρώδειο στη συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Μίλησαν δε και φωτογραφήθηκαν με την καλή τους φίλη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η σύζυγος του Φλαμπουράρη είναι η αγαπημένη «γιαγιά» (έτσι την αποκαλούν) των δύο γιων του Αλέξη Τσίπρα και τα Σαββατοκύριακα τα περνά στο εξοχικό τους, στην περιοχή Ράχη Μοσχονά, λίγο έξω από την πόλη της Αίγινας.
Ο υπουργός είναι για εκείνη ο δεύτερος γάμος της. Από τον πρώτο έχει έναν γιο, τον Μιχάλη Φλαμπουράρη-Ρετσίνα, που εκτός των άλλων είναι και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Τρεις κι ο κούκος στο θέατρο

❱❱Συριζαίοι μαζεύτηκαν στα Γιάννενα για να απολαύσουν την προβολή της νέας ταινίας του Στέλιου Κούλογλου «Πεθαίνοντας στο γέλιο». Ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε επίσης το τελευταίο βιβλίο του με τίτλο «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την Αντίσταση».
Εκεί ήταν οι βουλευτές Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος και Μερόπη Τζούφη, που συνομίλησαν με τον φίλο τους ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου για την ταινία, που πραγματεύεται το χιούμορ ως όπλο πολιτικής δράσης.
Μόνο που η πολιτική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο σθεναρά υποστηρίζει ο ευρωβουλευτής, θα έβγαζε πολύ γέλιο, εάν δεν είχε να κάνει με την τσέπη μας. Τώρα δίνει μόνο πόνο. Ισως γι' αυτό και το θέατρο μου φάνηκε ψιλοάδειο ή μήπως ήταν ιδέα μου;

❱❱«Περαστικά» στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση (φωτό), που έκανε χθες «μπαλονάκι». Εισήχθη με αρρυθμίες στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και, αφού υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, ακολούθησαν αγγειοπλαστική και μπαϊπάς. Νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου και τα πρώτα λουλούδια που δέχθηκε ήταν αυτά του Αλέξη Τσίπρα. Γρήγορα σιδερένιος, πρόεδρε!

(!)

Δυο «αυτοκολλητάκια» φωτογραφήθηκαν μαζί στην εκδήλωση για τα περίφημα «γενέθλια της 3ης Σεπτέμβρη», που έγινε προχθές στο Ζάππειο.
Οι αδελφές Νάντια και Ελένη Γιαννακοπούλου (κόρες του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Γιαννακόπουλου), που, αν εξαιρέσουμε την κουπ των μαλλιών, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, είναι οι καλύτερες φίλες μεταξύ τους.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, έχει μία αδελφή, την Ελένη, και δεν κάνει βήμα αν εκείνη δεν είναι δίπλα της.
Δεν είναι δίδυμες, αλλά έχουν τη μυστική αγάπη των διδύμων. Οπου βλέπεις τη μια, κάπου δίπλα είναι και η άλλη.
Ετσι και στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν για ακόμα μια φορά μαζί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα