Βέρα στο δεξί για το «κορίτσι του προέδρου» Βλαντιμίρ Πούτιν

19:00 5/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΒέρα στο δεξί για το «κορίτσι του προέδρου» Βλαντιμίρ ΠούτινΤρίτη, Σεπτέμβριος 5, 2017 - 19:00

«Το πήρε το... κορίτσι ο πρόεδρος» αναφώνησαν όσοι είδαν την Αλίνα Καμπάεβα να φοράει βέρα στο δεξί σε πρόσφατη εμφάνισή της. Τις φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει παντρευτεί την πρώην αθλήτρια ενίσχυσε φωτογραφία που παρουσιάστηκε ως «αποδεικτικό στοιχείο» από ρωσική εφημερίδα.

Η 34χρονη ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα εθεάθη σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση

μετά την ανακοίνωσή της ως πρέσβειρας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής, στο παραθεριστικό κέντρο του Πέζαρο, στην Αδριατική. Παρά τις συνεχείς αρνήσεις του Κρεμλίνου ότι η Καμπάεβα είναι η μυστική πρώτη κυρία της Ρωσίας, το δαχτυλίδι που συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων στο χέρι της φαίνεται να το διαψεύδει. Το εντυπωσιακό μαργαριταρένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο μεσαίο δάχτυλό της δεν κατάφερε να το επισκιάσει.

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, από το 2008, αφού η Καμπάεβα θεάται μόνη της, παρότι είναι μια περιζήτητη νέα γυναίκα. Μάλιστα, ενισχύθηκαν στο πέρασμα των χρόνων από φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί.

Η δημοσίευση της φωτογραφίας στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda» έκανε τους αναγνώστες της να ζητήσουν από τον διαζευγμένο Πούτιν να διευκρινίσει το είδος της σχέσης του με την Καμπάεβα. «Κάθε γυναίκα θέλει να είναι επίσημη σύζυγος. Νομίζω ότι ο λαός μας θα το καταλάβει» δήλωσε αναγνώστης που ρωτήθηκε από την εφημερίδα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα