Καυτά φιλιά και... πάθος από την Κατερίνα Λέχου μέσα στο «Λεωφορείον ο Πόθος»

SHOWBIZΚαυτά φιλιά και... πάθος από την Κατερίνα Λέχου μέσα στο «Λεωφορείον ο Πόθος»Τετάρτη, Δεκέμβριος 17, 2014 - 17:10

Η πρωθιέρεια... Μπλανς Ντιμπουά σε καυτά φιλιά με τον Στάνλεϊ Κοβάλσκι! Επίσημη πρεμιέρα έκανε προχθές το βράδυ η παράσταση «Λεωφορείον ο Πόθος» στο θέατρο Ανεσις, με την Κατερίνα Λέχου να ενσαρκώνει με πάθος την εμβληματική ηρωίδα του Τενεσί Γουίλιαμς. Στο πλευρό της, ο Τάσος Ιορδανίδης κρατάει τον ρόλο του Στάνλεϊ Κοβάλσκι, ενώ και οι δυο τους «υπακούν» στις σκηνοθετικές οδηγίες του Γεωργιανού Λεβάν Τσολάτζε, ενός από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες θεάτρου στην Ευρώπη.

Με νεγκλιζέ


Πολλοί συνάδελφοι των δύο ηθοποιών βρέθηκαν στην πρεμιέρα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας Μάνος Στρατάκης, ο οποίος μετά το τέλος συνεχάρη την Κατερίνα με ένα γλυκό φιλί. Εκεί ήταν και η Θάλεια Ματίκα, σύζυγος του... Κοβάλσκι, για να τον χειροκροτήσει από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου.


Η εντυπωσιακή Λέχου εμφανίστηκε επί σκηνής με φορέματα που θύμιζαν νεγκλιζέ ή ακόμη και με μεταξωτές νυχτικιές και ρόμπες, συγκλονίζοντας ωστόσο με την ερμηνεία της. Η Μπλανς, μια καθηγήτρια από τις Νότιες Πολιτείες, επισκέπτεται μετά τον πλειστηριασμό της οικογενειακής περιουσίας της την αδελφή της που ζει με τον άντρα της Στάνλεϊ Κοβάλσκι στη Νέα Ορλεάνη. Ενας κρυφός και απαγορευμένος πόθος αναπτύσσεται ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή της συζύγου του.
Στην πλατεία -μεταξύ άλλων- βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος αλλά και το μέλος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος, αφού εδώ και λίγους μήνες η ηθοποιός είναι η νέα πρωθιέρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα