Ιστορικό φιλί Γκάλη - Μητρούδη

ΑΘΛΗΤΙΚΑΙστορικό φιλί Γκάλη - ΜητρούδηΠαρασκευή, Μάιος 27, 2016 - 18:20

Χρειάστηκε να περάσουν 24 ολόκληρα χρόνια για να κλείσει μια πληγή, η μεγαλύτερη που στοίχειωνε τον πάλαι ποτέ μπασκετικό αυτοκράτορα Αρη.

Χρόνια στα οποία η οικογένεια του Αρη ήταν διχασμένη για την αποπομπή του Νίκου Γκάλη το 1992 από τον τότε πρόεδρο της ομάδας Θεόφιλο Μητρούδη.

Ομως, ο χρόνος αποδείχθηκε ο καλύτερος γιατρός. Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας που συγκλόνισε τους «κιτρίνους» έβαλαν στην άκρη τα όποια προσωπικά τους, με πρώτο και καλύτερο τον Γκάλη, και αντάλλαξαν ένα ιστορικό

φιλί και μια αγκαλιά, σβήνοντας το γκρίζο παρελθόν. Η ιστορία κύλησε... Υστερα από 24 χρόνια ο Γκάλης και ο Μητρούδης έσμιξαν στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν. «Είμαστε υποψήφια γεροντάκια. Περασμένα ξεχασμένα, που λέει κι ο λαός» είπε χθες ο Μητρούδης, ενώ ομολόγησε: «Υπάρχουν μυστικά που τα ξέρουμε εγώ και ο Γκάλης, αλλά θα τα πάρουμε μαζί μας. Κάποια άλλα μπορεί και να δημοσιοποιηθούν. Ποιος ξέρει...»

Στο μεταξύ, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Αρης Νίκος Λάσκαρης, παρά τη νίκη επί της ΑΕΚ, επέμεινε με δηλώσεις του: «Να αλλάξει η ΚΕΔ, να αλλάξουν πολλά ειδικά στο fair play, η διαιτησία δεν σφυρίζει σωστά και οι νέοι άνθρωποι που είναι στις μεγάλες ομάδες πρέπει να συμφωνήσουμε σε αυτό».

Keywords
Αναζητήσεις
mitroudis istorikos
Τυχαία Θέματα