Η Ζωζώ στη «Σαπουντζάκη»

SHOWBIZΖΩΖΩ ΤΡΥΠΗ!Η Ζωζώ στη «Σαπουντζάκη»Πέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 14:00

Χωρισμένη, αδυνατισμένη και... ηφαίστειο! Η Τάνια Τρύπη έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα του έργου «Ας ερχόσουν για λίγο», που μετά την περσινή επιτυχία του στο Badminton επαναλαμβάνεται φέτος στο θέατρο Ακροπόλ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Εχοντας χάσει περίπου δέκα κιλά στη διάρκεια του καλοκαιριού, η 47χρονη ηθοποιός έβαλε... φωτιά επί σκηνής με τις

αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου.

Οπως είναι γνωστό, η μουσικοθεατρική παράσταση του Δημήτρη Μαλισσόβα είναι αφιερωμένη στη ζωή και στο έργο του Μιχάλη Σουγιούλ, ενώ η Τάνια δίνει σάρκα και οστά σε μεγάλες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου που συνεργάστηκαν μαζί του. Ανάμεσά τους και η μοναδική από αυτές που βρίσκεται εν ζωή, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία παρευρέθηκε κιόλας στην πρεμιέρα και παρακολούθησε την Τάνια να την υποδύεται, φορώντας ένα κόκκινο μάξι φόρεμα με βαθύ σκίσιμο.

Ενθουσιασμένη η Ζωζώ έδωσε συγχαρητήρια στην Τάνια μετά το τέλος της παράστασης. Σημειώνεται, πάντως, ότι η Τρύπη, η οποία χώρισε πρόσφατα από τον 27χρονο ηθοποιό (πρώην μαθητής της στη δραματική σχολή όπου διδάσκει) Ανδρέα Βούλγαρη, δεν αδυνάτισε μόνο για το «Ας ερχόσουν για λίγο», αλλά και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην παράσταση «Ο εραστής της λαίδης Τσάτερλι», που θα ανέβει στο θέατρο Ορφέας, σε σκηνοθεσία Χάρη Βορκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζωζώ, Σαπουντζάκη,zozo, sapountzaki