Η... Μπελούση του μικρού Μπιθικώτση

SHOWBIZΗ... Μπελούση του μικρού ΜπιθικώτσηΠέμπτη, Οκτώβριος 13, 2016 - 12:46

Ο γιος του αξέχαστου «Σερ» βρήκε το φως του σε αγκαλιά οπτικού

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Περίπου δύο χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Ευαγγελία Σωμαράκη, το οποίο εκδόθηκε συναινετικά, ο γιος του αξέχαστου «Σερ» του λαϊκού πενταγράμμου έκανε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του δίπλα στη νέα

πρωταγωνίστρια της καρδιάς του.

Πρόκειται για τη Χρύσα Μπελούση, μια όμορφη και κομψή γυναίκα, που εργαζόταν στο παρελθόν ως τραγουδίστρια, αλλά πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το αντικείμενο των σπουδών της: είναι οπτικός και οπτομέτρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η γνωριμία της με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση έγινε στη διάρκεια μιας συναυλίας, στην οποία έτυχε να συνεργαστούν λίγο καιρό μετά την έκδοση του διαζυγίου του τραγουδιστή. Ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και τους τελευταίους έξι μήνες συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη, γεγονός που δείχνει -αν μη τι άλλο- πόσο σοβαρή είναι η σχέση τους.

Οι δυο τους, πάντως, κρατούν χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας. Το γεγονός ότι επέλεξαν να κάνουν γνωστή τη σχέση τους τώρα, δηλαδή περίπου δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, λέει πολλά από μόνο του. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Ακροπόλ και πόζαρε στους φωτογράφους χαμογελαστό και ερωτευμένο.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα