Η Ζαφειράκου ξεσπά για τις... πλαστικές!

SHOWBIZ«Είναι αισχρά αυτά που διαβάζω για επεμβάσεις στο πρόσωπό μου»Η Ζαφειράκου ξεσπά για τις... πλαστικές!Δευτέρα, Δεκέμβριος 5, 2016 - 13:51

Ενοχλημένη με δημοσίευμα που την ήθελε να έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο, «πειράζοντας» χείλη, ζυγωματικά και φρύδια, είναι η Φαίη Ζαφειράκου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Εντεκα χρόνια μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο σίριαλ «Της αγάπης μαχαιριά» η ηθοποιός, που πλέον έχει χωρίσει από τον Ανδρέα Κομπόση, με τον οποίο απέκτησαν ένα αγοράκι τεσσεράμισι ετών, τον Νικόλα, μιλάει στην «Espresso»,

αναφέροντας πόσο εξοργισμένη είναι από τη διάσταση που πήρε το θέμα της «ολικής μεταμόρφωσής» της.

«Είμαι τόσο μικρή σε ηλικία, σχεδόν τριάντα χρόνων, που δεν έχω ανάγκη να κάνω τίποτε από όλα αυτά που διαβάζω, τα οποία, εκτός από αισχρά, είναι και ψέματα. Μόνο τα μαλλιά μου αλλάζω τακτικά, αλλά την κακοήθεια δεν τη... σταματάει κανείς» λέει η ηθοποιός.

Μάλιστα, απηυδισμένη από την «είδηση» της... μετάλλαξής της που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η Φαίη ανάρτησε στο διαδίκτυο και μια φωτογραφία της σε παιδική ηλικία για να γίνουν οι... συγκρίσεις! «Κάποιος χρειάζεται γυαλιά και κυρίως να πάψει να είναι εμμονικός μαζί μου» σχολίασε με ειρωνεία, διευκρινίζοντας: «Δεν κατακρίνω τις επεμβάσεις αισθητικής, απλά εγώ τις φοβάμαι. Δέχομαι καλοπροαίρετα κάθε κριτική πάνω στη δουλειά μου, αλλά όσον αφορά τα σχόλια πάνω στην εμφάνισή μου, αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, λέγεται κακεντρέχεια».

Η πρωταγωνίστρια, που επαγγελματικά ασχολείται με τις μεταγλωττίσεις παιδικών ταινιών, αποκαλύπτει με ειλικρίνεια ότι το τηλέφωνό της δεν χτυπάει πια για μια πιθανή πρόταση επιστροφής της στην τηλεόραση. «Δεν θα κρυφτώ, δεν θα πω ψέματα πως μου κάνουν προτάσεις και τις αρνούμαι! Μετά την κρίση που ξέσπασε στη χώρα, είχα κάποιες συζητήσεις για θέατρο, ωστόσο ήμουν στη φάση που ήθελα να αφοσιωθώ στον γιο μου. Θέλω να τον μεγαλώσω με αγάπη, να είμαι δίπλα του και να του χαρίσω με τον μπαμπά του Ανδρέα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια» υποστηρίζει η Φαίη, η οποία, όμως, επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση, αφού, όπως λέει, με την υποκριτική δεν έχει τελειώσει. Οικονομικά τα βγάζει πέρα μια χαρά, αφού από τη σημερινή δουλειά της κερδίζει ένα σεβαστό ποσό, ενώ έχει και τη στήριξη της μητέρας της, με την οποία μένει στο ίδιο σπίτι.

Χώρισαν πολιτισμένα

Η σχέση με τον πρώην σύζυγό της, τον Ανδρέα Κομπόση, είναι ιδιαίτερα καλή, κι αυτό γιατί χώρισαν πολιτισμένα. «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας. Χωρίσαμε γιατί κάποια στιγμή μάς τελείωσε όλο αυτό το ωραίο που νιώθαμε. Από τότε έως σήμερα και οι δυο μας προχωρήσαμε ένα βήμα παρακάτω και προσωπικά είμαι παρά πολύ καλά, ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη» λέει η χαρούμενη μαμά, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει σχέση με έναν παιδικό φίλο της, τον Δημήτρη, που δεν ανήκει στον χώρο της showbiz. «Δεν μπορώ να πω αν είμαι έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο ή ακόμη ένα παιδί. Αυτά τα διαχειρίζεσαι όταν φτάσει η στιγμή, όχι υποθετικά» υποστηρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα