Η Θέλξη βάφτισε τη δεύτερη κορούλα της

14:55 9/9/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Θέλξη βάφτισε τη δεύτερη κορούλα τηςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 9, 2016 - 14:54

Και το όνομα αυτής, Ιρις. Τα βαφτίσια της δεύτερης κόρης τους έκαναν πριν από λίγες μέρες στα βόρεια προάστια η Θέλξη και ο σύζυγός της Παύλος Γιαβής.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο στον Ιερό Ναό της Αγίας Φιλοθέης, στο Ψυχικό. Νονά της νεοφώτιστης ήταν

η Ελένη Σκαλκώτου, καλή φίλη της Θέλξης, ενώ μεταξύ των καλεσμένων της όμορφης τραγουδίστριας και του γνωστού επιχειρηματία διακρίναμε την Κατερίνα Λάσπα και τον σύζυγό της Νεκτάριο Νικολόπουλο, αλλά και την κόρη τους Σάρα.

Εχει ξαναγίνει κορμάρα

Εκείνη, ωστόσο, που φάνηκε να χαίρεται περισσότερο απ' όλους στη διάρκεια της τελετής ήταν η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού, η Νεφέλη. Η Θέλξη, η οποία έχασε όλα τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της και έχει ξαναγίνει κορμάρα, έλαμπε μέσα στη ροζ, μάξι τουαλέτα της.

Στο πλευρό της ήταν, φυσικά, οι γονείς της, Γιάννης και Δάφνη και η αδελφή της Αναστασία. Μετά το τέλος του μυστηρίου η τραγουδίστρια έκανε δεξίωση για τους καλεσμένους της σε restaurant, στο Ψυχικό, το οποίο ανήκει στον σύζυγό της Παύλο Γιαβή. Να θυμίσουμε ότι μετά τον γάμο της με τον επιχειρηματία η Θέλξη έβαλε στην άκρη την καριέρα της στο πεντάγραμμο και αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα