Εριξαν (αντί τα τείχη) το διαδίκτυο από τις selfies και τα φιλιά με τους ολυμπιονίκες

19:36 8/9/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΟσα παίρνει ο άνεμοςΕριξαν (αντί τα τείχη) το διαδίκτυο από τις selfies και τα φιλιά με τους ολυμπιονίκεςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 8, 2016 - 19:35

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Σβουριχτό φιλί στην ολυμπιονίκη Βούλα Παπαχρήστου (πρώην φίλη του Κασιδιάρη) έδωσε στην υποδοχή της στη Βουλή ο αντιπρόεδρός της Γιώργος Βαρεμένος. Το φιλί... έσκισε τη μικροφωνική εγκατάσταση της αίθουσας!

Λογική συνέπεια για την πρώην του Ηλία Κασιδιάρη

και νυν εκρηκτική Βούλα, που δεν αντάλλαξε βλέμματα με τον παλιό αγαπημένο της. Παλιά, λοιπόν, υποδέχονταν τους ολυμπιονίκες ρίχνοντας τα τείχη των πόλεων.

Σήμερα τους υποδέχονται ρίχνοντας το διαδίκτυο από τις selfies και τα φιλιά! Για μια φωτογραφία με τους ολυμπιονίκες έγινε χθες το σώσε στη Βουλή. Και ποιος δεν ήθελε να έχει στο διαδικτυακό προφίλ του στιγμιότυπο με την Αννα Κορακάκη, τον Σπύρο Γιαννιώτη και τα άλλα παιδιά; Σχεδόν όλοι. Και για αυτά τα ενσταντανέ... ποδοπατήθηκαν!

Τους «κάτσιασαν» τους ολυμπιονίκες μας από τα φιλιά και τις χειραψίες, τόσο στη Βουλή όσο και στο Μαξίμου όπου τους υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας. Χιλιάδες φλας άναψαν και τα κινητά πήραν φωτιά! Τα παιδιά του... Ρίο μέχρι που έφεραν πολύ κοντά στα έδρανα δεξιούς, αριστερούς και ό,τι άλλο έχει σήμερα η Βουλή. Μπράβο τους!

Ο Ζακ Λε Παπ και ο δικός μας... Λε-Πα

Μεγάλη πλάκα έγινε χθες το πρωί στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ βουλευτών που συζητούσαν την επερχόμενη ανάπτυξη! Στην εξέλιξή της η κουβέντα έφθασε έως τον νέο επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, τον Γάλλο Ζακ Λε Παπ. Εκεί η παρέα «τα 'σπασε», αφού όλοι με ένα στόμα αναφώνησαν: «Και νιώθω, νιώθω, νιώθω, ταραχή...»! Ο Λε-Πα, ο δικός μας Λε-Πα, στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων; Κάποιοι ήταν έτοιμοι να πάρουν τον Λευτέρη Πανταζή τηλέφωνο για να του ευχηθούν και εις ανώτερα!

Ο τραγουδιστής Βασίλης Λεβέντης και η... παρεξήγηση

«Κακό τραγουδιστή» χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Σαχινίδης στη συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας Ε.Ε. με την Ισλανδία.

«Ο Λεβέντης ασκεί πολιτική με τον ίδιο τρόπο που κάποτε τραγουδούσε» είπε και έκανε τσατάλια τα νεύρα του βουλευτή Γιώργου Καρρά, που παρεξηγήθηκε σφόδρα: «...ο συνάδελφός μου αναφέρθηκε στον πρόεδρο του κόμματός μας και τον ονόμασε τραγουδιστή. Για ποιον λόγο; Τουλάχιστον, να μας το εξηγήσει, να του απαντήσουμε».

Ο έμπειρος περί τα πολιτικά κ. Καρράς αγνοεί ίσως ότι όντως ο Βασίλης Λεβέντης είχε μια σύντομη, και μάλλον ανεπιτυχή, καριέρα ως τραγουδιστής στα 21 του. Κυκλοφόρησε δίσκο 45 στροφών, στον οποίο και... «εκτέλεσε» στην κυριολεξία τα γνωστά σε όλους μας «Παιδιά του Πειραιά»!

Οπότε μένει να βάλει τον Σαχινίδη να τα τραγουδήσει και εκείνος, προκειμένου να γίνει αντικειμενική σύγκριση και «ορθή επανόρθωση»!

Πεντακοσάρικο στον Σαρίδη!

Ποιος πληρώνει τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιάννη Σαρίδη και γιατί; «Τσακώσαμε» τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να δίνει 500 ευρώ στον συνάδελφό της βουλευτή και εκείνος να χάνει τα «αβγά και τα πασχάλια» στη θέα του! Για του λόγου το αληθές, όμως, να πούμε ότι η Θεοδώρα των Κεντρώων επεδείκνυε με καμάρι το νέο της πορτοφόλι, στο οποίο εικονίζεται ένα ωραίο, δελεαστικότατο πεντακοσάρικο! Πολύ καλό. Ιδιαίτερα όταν το έξω ταιριάζει και με το μέσα!

■ Μαθαίνω ότι ο διευθυντής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ονομάζεται Πλούταρχος Ψωμιάδης. Συνδύασε το τραγούδι (βλέπε Γιάννης Πλούταρχος) με την πολιτική (Παναγιώτης Ψωμιάδης) ή προτίμησε να σμίξει δυο τραγουδιστές μαζί για να κελαηδάνε το πρωί στο γραφείο του; Ως γνωστόν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι και λαϊκός τραγουδιστής. Δύο σε ένα, λοιπόν, για τον Παύλο Πολάκη.

!

«Το Αμβούργο, κύριε πρόεδρε, έχει 82 λεωφορεία που καίνε νερό. Φουλάρουν με νερό!» είπε μιλώντας στη Βουλή ο Γιώργος Κασαπίδης της Ν.Δ. Καλά, Γιώργο μου, σοβαρά επικαλείσαι τα γερμανικά λεωφορεία και συγχρόνως ζηλεύεις και τη Γερμανία; Είναι οι Γερμανοί οδηγοί λεωφορείων καλύτεροι από τους δικούς μας; Τα δικά μας λεωφορεία κινούνται με αέρα εδώ και δυο χρόνια, αφότου ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, και εσύ ανατρέχεις στους Γερμανούς; Ακόμη δεν το κατάλαβες; Και επειδή μάλλον δεν το γνωρίζεις, τολμώ να σε ενημερώσω ότι αυτός ο αέρας είναι και... κοπανιστός!

Keywords
Τυχαία Θέματα