Η Παλιά Μαρκίζα άνοιξε τις πόρτες της!

SHOWBIZΗ Παλιά Μαρκίζα άνοιξε τις πόρτες της!Παρασκευή, Οκτώβριος 7, 2016 - 17:25

Ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά μαζικής εστίασης και διασκέδασης στην Αθήνα , η ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016.

Όποιος βρέθηκε στην πρεμιέρα σίγουρα κατάλαβε, πως οι νύχτες που έρχονται για την ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ στο Παγκράτι θα είναι άκρως διασκεδαστικές με πολύ καλό λαϊκό τραγούδι

Οι ιδιοκτήτες τους Γιώργος Γεωργόπουλος και Άγγελος Μαθές είναι εγγυώνται ό,τι καλύτερο για αυτό το ιστορικό

μαγαζί στην πιο εκμοντερνισμένη φάση του. Η ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ για τον φετινό χειμώνα … μας υπόσχεται καλές λαϊκές νύχτες, αφού οι φωνές που την πλαισιώνουν είναι καλλιτέχνες με υψηλό στάτους.

Στο σχήμα ηγείται ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Γεωργόπουλος, ο οποίος έχει γράψει τουλάχιστον για το μισό μουσικό Ελληνικό πεντάγραμμο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον ίδιο, αφού το όνομα του έχει γράψει την δική του ιστορία, αρκεί να επισκεφτεί κανείς το μαγαζί του στο Παγκράτι και να τον ακούσει.

Τραγουδούν επίσης ο Νίκος Μπλιός, καλλιτέχνης με άρτια σκηνική παρουσία και φωνή που ξεχωρίζει . Οι δύο γυναίκες του σχήματος είναι η Αθηνά Γεωργοπούλου , κόρη του κυρίου Γεωργόπουλου με μία λαϊκή χροιά που σίγουρα αποτυπώνεται στην μνήμη σου από την πρώτη στιγμή. Τέλος η Μύριαμ Λεβή άκρως εντυπωσιακή και με χαρακτηριστική φωνή που ξεσηκώνει.

Η ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ λειτουργεί τριήμερα Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παγκράτι - Εμπεδοκλέους & Πρόκλου 41 Πλ. Βαρνάβα.

Αυτό το τριήμερο μας περιμένει γεμάτο με καλή μουσική. Να τονιστεί επίσης ότι λειτουργεί και καλή Ελληνική κουζίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα