Viral η νεκρή «γοργόνα»

ΚΟΣΜΟΣViral η νεκρή «γοργόνα»Παρασκευή, Οκτώβριος 7, 2016 - 17:07

Ανω κάτω έκανε το διαδίκτυο Βρετανός, που υποστήριξε ότι βρήκε πτώμα γοργόνας και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες.

Πολλοί τον πήραν στο ψιλό, λέγοντας ότι η γοργόνα της Disney Αριελ πέθανε, κάποιοι -ελάχιστοι- δέχθηκαν ότι τα «πειστήρια» ήταν αυθεντικά, ενώ άλλοι τον κατηγόρησαν ότι πρόκειται για δικό του δημιούργημα ή για νεκρή φώκια.

«Σήμερα στο Γκρέιτ Γιάρμουθ βρήκαμε κάτι που μοιάζει με νεκρή γοργόνα, η οποία ξεβράστηκε στην παραλία» έγραψε στο facebook

ο Πολ Τζόουνς.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε -κοινοποιήθηκαν πάνω από 15.000 φορές τα πρώτα 24ωρα- δείχνουν ένα ανθρωπόμορφο «πλάσμα» σε κατάσταση αποσύνθεσης σε ακτή του Νόρφολκ. Από τη μέση και κάτω μοιάζει με ψάρι, ενώ από τον κορμό του προεξέχει ένα χέρι και το κεφάλι έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Μοιάζει να έχει μείνει για ημέρες νεκρό στη θάλασσα προτού ξεβραστεί, καθώς η σάρκα του έχει αποσυντεθεί, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα εσωτερικά όργανά του.

Βλέποντας τις φωτογραφίες του Τζόουνς, κάποιοι έγραψαν ενθουσιώδη σχόλια, αναφωνώντας ότι «οι γοργόνες υπάρχουν», ενώ άλλος χρήστης τού επεσήμανε ότι έπρεπε να είχε πάρει μαζί του το πτώμα, προειδοποιώντας ότι θα τον έλεγαν τρελό και ψεύτη. Τελικά δεν έπεσε και πολύ έξω, καθώς χρήστης τον αποκάλεσε «κλόουν», ενώ άλλοι έκαναν λόγο για αποτυχημένη προσπάθεια για «τρολάρισμα», με μια κοπέλα να σχολιάζει χαρακτηριστικά ότι «θα μπορούσε να ήταν αληθινή, αν η ουρά δεν ήταν φτιαγμένη από... σακούλες σκουπιδιών». Αλλος χρήστης τρόλαρε τον Τζόουνς, γράφοντας ότι πρόκειται για τη μικρή γοργόνα της Disney Αριελ, η οποία πέθανε.

Γκρίζα φώκια

Οι πιο ψύχραιμοι ανέφεραν ότι δεν πρόκειται για γοργόνα, αλλά για το πτώμα φώκιας, καθώς στην περιοχή υπάρχει πολυπληθής αποικία από γκρίζες φώκιες. Αλλοι πάλι είπαν ότι δεν πρόκειται καν για πτώμα κάποιου πλάσματος, αλλά για δημιούργημα του Τζόουνς. Ανέφεραν ότι από το προφίλ του στο facebook φαίνεται ότι έχει την ικανότητα να δημιουργεί «πλάσματα», πολλές φορές με θέμα τα ψάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα