Η ωραία Εύα Καϊλή σε ρόλο φωτορεπόρτερ

16:42 9/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ ωραία Εύα Καϊλή σε ρόλο φωτορεπόρτερΤετάρτη, Ιούλιος 9, 2014 - 16:41

Μπορεί να εξελέγη ευρωβουλευτής, αλλά διατηρεί μέσα της και το «μικρόβιο» του δημοσιογράφου, αν και ρεπόρτερ -απ' όσο γνωρίζουμε- δεν υπήρξε ποτέ. Ο λόγος για την Εύα Καϊλή που ανάρτησε σε facebook και twitter

μια φωτογραφία με τον Γιούνκερ να μιλά και από κάτω ένα δυνατό σχόλιο. Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή μας ενημέρωσε χθες μέσω των social media για τα όσα αποκαλυπτικά είπε χθες το πρωί ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Συγκεκριμένα, η Εύα Καϊλή σημείωσε πως ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στην ομάδα των Σοσιαλιστών έκανε την αυτοκριτική του και μίλησε για μη νομιμοποιημένη δημοκρατικά τρόικα και για τα λάθη που έγιναν στην Ελλάδα.

Αυτοκριτική

«Αυτοκριτική #Γιούνκερ τώρα!; #Brussels #Europarliament Ζητώντας τη στήριξη των #Σοσιαλιστών και Δημοκρατών @S&D μιλάει για -εφαρμογή των στοιχείων ευελιξίας του Συμφώνου Σταθερότητας, -την αντικατάσταση της ΜΗ νομιμοποιημένης δημοκρατικά τρόικας, -να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τα λάθη που έγιναν στην Ελλάδα, -ήταν ανεπαρκώς προετοιμασμένη η Ευρώπη για τις συνέπειες των προγραμμάτων #Greece». Αυτά λοιπόν έγραψε η Θεσσαλονικιά Καϊλή (με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη) που εξελέγη ευρωβουλευτής και μάλιστα πρώτη από το ψηφοδέλτιο της Ελιάς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα