Αθωώθηκε και κρεμάστηκε

14:07 9/7/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑθωώθηκε και κρεμάστηκεΤετάρτη, Ιούλιος 9, 2014 - 14:05

Κατηγορήθηκε για 85 εμπρησμούς σε δασικές περιοχές, έμεινε στη φυλακή για επτά ολόκληρους μήνες και πριν από λίγες ημέρες αθωώθηκε... Ομως δεν άντεξε την ντροπή και τον διασυρμό, με συνέπεια να τον βρει ο αδελφός του κρεμασμένο!

Ο 70χρονος κτηνοτρόφος, που είχε κατηγορηθεί για 85 εμπρησμούς σε δασικές περιοχές μεταξύ Νέδουσας και Πολιανής στον Ταΰγετο το καλοκαίρι του 2013, έβαλε τέλος στη ζωή του στο υπόγειο του σπιτιού του

αδελφού του που τον φιλοξενούσε, στην Αρτεμισία Μεσσηνίας. Επέλεξε να φύγει για το μακρινό ταξίδι δίχως γυρισμό δέκα ημέρες μετά την αθώωσή του και την αποφυλάκισή του. Πίστευε ότι πλέον η ζωή του είχε καταστραφεί και δεν είχε νόημα...

Ο τραγικός αδελφός του, που καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς του βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του, προσπάθησε να τον βοηθήσει. Ομως ήταν ήδη πολύ αργά. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο αυτόχειρας δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας του, ωστόσο στο περιβάλλον του δήλωνε συχνά ότι η σύλληψή του από άντρες της Ασφαλείας Καλαμάτας και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής είχε καταστρέψει τη ζωή του και είχε χάσει όλα τα ζώα του.

Ο 70χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στον Ταΰγετο, και παρέμεινε προφυλακισμένος ως πριν από δέκα ημέρες, οπότε αφέθηκε ελεύθερος, αφού απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες του εμπρησμού από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, όπου έγινε η δίκη του. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Μεσσηνίας.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα