Στο πόδι ένα χωριό της Κρήτης για αλλοδαπό που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε τα παιδάκια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο πόδι ένα χωριό της Κρήτης για αλλοδαπό που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε τα παιδάκιαΤετάρτη, Μάρτιος 23, 2016 - 14:43

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό ενός αλλοδαπού που διέμενε στο χωριό Αγιες Παρασκιές του Ηρακλείου Κρήτης, για τον οποίο υπάρχουν αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων κατ' εξακολούθηση. Η καταγγελία έγινε στην εθελοντική οργάνωση πρόληψης και προστασίας παραμελημένων

και κακοποιημένων παιδιών Οαση του Παιδιού και έπειτα ενημερώθηκε η Αστυνομία, που εξακολουθεί να αναζητεί τον καταγγελλόμενο παιδόφιλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα από το Μπανγκλαντές, ο οποίος φέρεται ότι το τελευταίο διάστημα πλησίαζε μικρά αγόρια και κορίτσια που περπατούσαν στην περιοχή των Πεζών και τους έδειχνε φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες και γυναίκες. Τα παιδιά ενημέρωσαν αμέσως τους γονείς τους, οι οποίοι έκαναν σχετικές συστάσεις στον αλλοδαπό εργάτη, προειδοποιώντας τον ότι, αν ενοχλούσε ξανά τους γιους και τις κόρες τους, θα είχε κακά ξεμπερδέματα μαζί τους.

Η καταγγελία για τη συμπεριφορά του έφτασε στον σύλλογο Οαση του Παιδιού, η διοίκηση του οποίου ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Εξαφανίστηκε

Αστυνομικοί βρήκαν τους γονείς, ενημερώθηκαν για τις ενοχλήσεις που έχουν υποστεί τα παιδιά τους και αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη, τον οποίο ωστόσο δεν βρήκαν, αφού μόλις έμαθε ότι τον ψάχνουν έγινε «καπνός». Πληροφορίες αναφέρουν ότι άτομο που τον γνωρίζει και τον απασχολούσε ως υπάλληλο τον βοήθησε να χαθεί από προσώπου γης. Πάντως, η άμεση αντίδραση των κατοίκων και του συλλόγου είχε αποτέλεσμα να αποφύγουν τα χειρότερα από τον καταγγελλόμενο παιδόφιλο τα παιδιά της περιοχής.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα