Η Μαρίλια που «σκανδάλισε» πρώτη φορά!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Κύπρια ηθοποιός που «γλίστρησε» στο ΠοτάμιΗ Μαρίλια που «σκανδάλισε» πρώτη φορά!Πέμπτη, Μάιος 22, 2014 - 13:11

Είναι το μελαχρινό, δροσερό κορίτσι με τα έντονα χαρακτηριστικά, που πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό σποτ του Ποταμιού και μιλάει για την... πρώτη φορά, καταφέρνοντας να... σκανδαλίσει τηλεθεατές, κόμματα, αλλά και να προκαλέσει εσωκομματικές αντιδράσεις. Πολλοί χαρακτήρισαν το βίντεο «σεξιστικό», ανάμεσά τους ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά και -παραδόξως- ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού

Περικλής Βαλλιάνος, αν και το σενάριο αναφέρεται στην πρώτη φορά που κάποιος ψηφίζει, απευθυνόμενο στις νεαρές ηλικίες. Η Μαρίλια Χαριδήμου είναι η 22χρονη που επιλέχτηκε για τον συγκεκριμένο ρόλο, αν και δεν είναι ψηφοφόρος του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, αφού κατάγεται από την Κύπρο κι ως εκ τούτου δεν ψηφίζει στην Ελλάδα, ούτε και γνωρίζει πολλά για την πολιτική του Ποταμιού.

Η Μαρίλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό και πριν από πέντε χρόνια ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει. Επέλεξε τη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, από την οποία και αποφοίτησε, φοίτησε όμως και στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Ως λάτρης της μουσικής, η 22χρονη έκανε και μαθήματα φωνητικής. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος ήταν εκείνος που την πρότεινε για το σποτ, ήταν άλλωστε και ο σκηνοθέτης του, ενώ μέχρι τότε η Μαρίλια δεν γνώριζε για το Ποτάμι. Τα γυρίσματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν πολύωρα, ενώ έγιναν σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια, παρουσία στελεχών του κόμματος.

Μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου project, η 22χρονη επέστρεψε στα θεατρικά της καθήκοντα, αφού είναι βοηθός του σκηνοθέτη Γιάννη Ράμου στην παράσταση «Μαύρη ζάχαρη» που ανεβαίνει στο Βυρσοδεψείο. Επίσης, την ερχόμενη Τετάρτη η Μαρίλια θα εμφανιστεί σε ένα μουσικό event που θα γίνει στην ταράτσα του ίδιου χώρου, στο οποίο θα τραγουδήσει διασκευές παλιών και καινούργιων ελληνικών τραγουδιών.

Το... επίμαχο βίντεο

Στο βίντεο, η πρωταγωνίστρια αρχίζει λέγοντας «δεν το έχω κάνει ποτέ, ξέρω πως η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική, δεν πρέπει να είναι με τον οποιοδήποτε», δημιουργώντας... απορίες στους τηλεθεατές. Η περιγραφή συνεχίζεται, με τη Μαρίλια να λέει «πρέπει να είναι με κάποιον που τον εμπιστεύεσαι και που μαζί του νιώθεις οικειότητα κι ασφάλεια, που δεν θα σε προδώσει την επόμενη ημέρα». Αν και όσοι το παρακολουθούν είναι σχεδόν πεπεισμένοι πως μιλάει για την πρώτη φορά που μια κοπέλα κάνει σεξ, φτάνουν κοντά στο να επιβεβαιωθούν ακούγοντας το εξής: «Μπαίνεις στο δωμάτιο, τραβάς την κουρτίνα και παίρνεις τη μεγάλη απόφαση. Είναι εκείνη η στιγμή που από κορίτσι γίνεσαι γυναίκα». Κάπου εκεί η Μαρίλια ρίχνει τους... παλμούς λέγοντας «η πρώτη φορά που πας να ψηφίσεις είναι πολύ σημαντική και τη θυμάσαι για πάντα» και γελάει, καθώς γνωρίζει την παρανόηση. Να πούμε βέβαια ότι η ιδέα της καμπάνιας του Ποταμιού δεν προήλθε από... παρθενογένεση, αλλά είναι αντιγραφή της αντίστοιχης του Μπαράκ Ομπάμα το 2012. Μάλιστα, πρωταγωνίστρια στο αντίστοιχο με της Μαρίλιας σποτ ήταν η σκηνοθέτρια και ηθοποιός Lena Dunham, η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία μέσα από τη σειρά «Girls».

Η σειρά ενός... αγοριού

Μετά τη Μαρίλια και την ηλικιωμένη κυρία που μίλησαν για την «Πρώτη φορά» τους, ήρθε η σειρά ενός νέου άνδρα να πάρει τη σκυτάλη στην καμπάνια. Χθες παρακολουθήσαμε την αρσενική εκδοχή του σποτ, όπου ένας νεαρός περιγράφει τη δική του άποψη για το πώς ένα αγόρι γίνεται... άνδρας. Φυσικά αναφέρεται κι εκείνος στη στιγμή που μπαίνει στο παραβάν και είναι έτοιμος να ρίξει για πρώτη φορά την ψήφο του, αφού προηγουμένως έχει δώσει τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο υποψήφιος που επιλέγει - αν και ο τρόπος που το κάνει θα μπορούσε να σκιαγραφεί την ιδανική σύντροφο της... πρώτης φοράς.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα