Γίνε και εσύ Iron Man: Το Go Fast Jet pack σε κάνει να πετάς σε ύψος 760 μέτρων

Η επιθυμία του ανθρώπου να πετάξει αρχέγονη, όταν κοιτούσαμε τον ουρανό και βλέπαμε με λαχτάρα τα πουλιά να περνούν από πάνω μας. Το καταφέραμε με τα αεροπλάνα, αλλά η προσωπική και μοναχική πτήση θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό και συνάμα πρωτόγνωρο. Γι΄αυτό και μας αρέσει ο Iron Man.

Αυτό έρχεται να αλλάξει ο εκτοξευτήρας Go Fast Jet pack ο οποίος μας υπόσχεται 33 δευτερόλεπτα πτήσης, έντασης όμως ανάλογης με αυτής του Iron Man.

Ο εκτοξευτήρας κατασκευάστηκε από μία εταιρεία στο Κολοράντο των ΗΠΑ και ντί για βενζίνη, «καίει» υπεροξείδιο του υδρογόνου και άζωτο το οποίο του προσδίδει ιπποδύναμη 800 αλόγων.

Μπορεί να πιάσει ταχύτητα 124 χλμ την ώρα και να μεταφέρει αυτόν που τον φορά σε ύψος 76 μέτρων. Στα 33 δευτερόλεπτα που διαρκεί η πτήση, ο εκτοξευτήρας μπορεί να φτάσει σε απόσταση 760 μέτρων. Συνοδεύεται βέβαια και από δύο βραχίονες σαν χερούλια που πιάνει ο «πιλότος» και με διάφορα κουμπιά ρυθμίζει την εξαγωγή καυσίμου ώστε να μπορεί να στρίβει στον αέρα και να προσεδαφίζεται ομαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα