Η Μαρία Ολυμπία «σαρώνει»

ΚΟΣΜΟΣΗ Μαρία Ολυμπία «σαρώνει»Πέμπτη, Ιούνιος 15, 2017 - 18:33

Στη διαφημιστική καμπάνια των Dolce & Gabbana

Σε «αγαπημένο παιδί» των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας εξελίσσεται η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, η Μαρία Ολυμπία, η οποία κλείνει πλέον τη μία διαφημιστική καμπάνια μετά την άλλη.

Η 20χρονη εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, αφού περπάτησε στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana τον Μάρτιο, έγινε ένα από τα πρόσωπα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας τους για τη σεζόν φθινόπωρο 2017.

Με φόντο την κατάμεστη υπαίθρια

αγορά του Παλέρμο της Σικελίας, η Μαρία Ολυμπία πόζαρε φορώντας τα νέα ρούχα και τα αξεσουάρ του ιταλικού οίκου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών, άλλοτε με κομψή μίντι φούστα και άλλοτε με καυτό μίνι.

Στη φωτογράφιση, η οποία ήταν αφιερωμένη στη γενιά των millennial σε μια προσπάθεια του οίκου να δώσει μια πιο νεανική πινελιά στην κολεξιόν του, συμμετείχαν επίσης η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ, 36η στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, καθώς και οι απόγονοι της χολιγουντιανής αριστοκρατίας, όπως η Αλεσάντρα Γκαρσία-Λορίντο, κόρη του Αντι Γκαρσία, η θετή κόρη του Στιβ Χάρβεϊ Λόρι, και η Κορίν Φοξ, κόρη του ηθοποιού και μουσικού Τζέιμι Φοξ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη συμμετοχή της Μαρίας Ολυμπίας σε διαφημιστική καμπάνια μόδας μετά τη φωτογράφισή της με τσάντες Michael Kors στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα