Η Λόχαν ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο από τον Ρώσο εραστή της

14:16 8/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣοκαριστικές εικόνεςΗ Λόχαν ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο από τον Ρώσο εραστή τηςΔευτέρα, Αύγουστος 8, 2016 - 14:15

Σκηνές ροκ στο νησί των ανέμων με την ηθοποιό και τον νευρικό εκατομμυριούχο

Σοκαριστικές εικόνες της Λίντσεϊ Λόχαν, με τον σύντροφό της να της τραβάει τα ρούχα και να βιαιοπραγεί εναντίον της, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και μάλιστα κατά την παραμονή τους στη Μύκονο!

Το «άτακτο» κορίτσι της αμερικανικής showbiz βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο νησί των ανέμων με τον αγαπημένο της Εγκορ Ταραμπάσοφ και φίλους τους προκειμένου να γιορτάσουν τα 30ά της γενέθλια. Ωστόσο δεν ήταν όλες οι μέρες του ζευγαριού ρόδινες, αφού ο Ρώσος επιχειρηματίας «συνελήφθη» να ξυλοκοπεί τη σύντροφό του, με τις σχετικές εικόνες να κάνουν -μέρες αργότερα- τον γύρο του κόσμου.

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να δέχεται τέτοια βία και να μένει με έναν άντρα» δήλωσε η Λίντσεϊ στην «Daily Mail» που δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας πως κατά τη διάρκεια του περιστατικού ο σύντροφός της ήταν μεθυσμένος.

Τραβούσε τα ρούχα

Οπως περιέγραψε, όλα άρχισαν μέσα στο τζιπ τους. Αρχισαν να λογομαχούν και τότε το πρώην παιδί-θαύμα της Disney άρπαξε το κινητό του Εγκορ και το πέταξε. Εκείνος σταμάτησε και η ηθοποιός έσπευσε να το πιάσει και να του το φέρει πίσω. Ο Ρώσος ωστόσο την πρόλαβε και άρχισε να τη χτυπάει και να τις τραβάει τα ρούχα, αφήνοντας να φανούν τόσο το στήθος όσο και οι γλουτοί της.



«Παίρνεις ό,τι δίνεις» ήταν το τελευταίο μήνυμα της Λόχαν στο Ιnstagram, με πολλούς followers της να την παροτρύνουν να παρατήσει τον Ταραμπάσοφ. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όντως χώρισε, παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Απρίλιο είχε αρραβωνιαστεί και όλα έμοιαζαν ιδανικά. Μάλιστα στο πρόσωπο του Εγκορ η Λίντσεϊ, όπως δήλωνε, είχε βρει τον άντρα με τον οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα