Πρόβα νυφικού (Νο2) για τη Ράνια

SHOWBIZΠρόβα νυφικού (Νο2) για τη Ράνια Τρίτη, Σεπτέμβριος 15, 2015 - 14:54

Η πρώην σύζυγος του Σπύρου Καρατζαφέρη ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αστυνομικό Γιάννη Παπαδόπουλο

Aπό τη
Δήμητρα Δάρδα

Δέκα χρόνια μετά το διαζύγιό της η Ράνια Καρατζαφέρη είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Η πρώην σύζυγος του δημοσιογράφου Σπύρου Καρατζαφέρη

ζει τα τελευταία δύο χρόνια έναν έρωτα μεγάλο στο πλευρό του αστυνομικού Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Προστασίας Υψηλών Προσώπων.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε το τρυφερό μυστικό της.

Η Ράνια Καρατζαφέρη και ο σύντροφός της συζούν στο σπίτι της στα βόρεια προάστια μαζί με τον 6χρονο γιο της Νίκο και, όπως αναφέρει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον τους, είναι έτοιμοι να παντρευτούν. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που επίσης έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο του, γνωρίστηκε με την κυρία των μίντια στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργαζόταν η δημοσιογράφος, καθώς εκείνος ανήκε στην προσωπική φρουρά του καναλάρχη.

«Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η Ράνια Καρατζαφέρη από το 2006, τη χρονιά που διαλύθηκε ο γάμος της με τον γνωστό δημοσιογράφο, κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η φωτογραφία

Εννιά χρόνια μετά "έσπασε" το εμπάργκο απέναντι στους φωτογράφους, αφού πλέον είναι σίγουρη πως ο Γιάννης εκτός από σπουδαίος σύντροφος, είναι και το άλλο της μισό» αποκαλύπτει καλός της φίλος στην «Espresso». Οπως φαίνεται και από τη σελίδα της στο facebook, δεν κρύβει την αγάπη της για τον σύντροφό της, αφού «ανεβάζει» συνεχώς φωτογραφίες τους από βραδινές εξόδους τους αλλά και από την πρώτη ημέρα που ο μοναχογιός της πήγε σχολείο.

Η δημοσιογράφος το 2008 έγινε μαμά, απέκτησε τον Νικόλα, χωρίς ποτέ να ανακοινώσει ποιος είναι ο πατέρας του. «Σεβάστηκε την επιθυμία του να μη γίνει το ευχάριστο γεγονός της ζωής τους ένα ακόμα ρεπορτάζ στα μίντια, καθώς εκείνος απεχθανόταν τη δημοσιότητα» λέει πηγή από το στενό της περιβάλλον.
Σήμερα η Ράνια Καρατζαφέρη νιώθει ολοκληρωμένη και έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τον αστυνομικό, ο οποίος για αρκετά χρόνια ήταν η «σκιά» του αείμνηστου Νίκου Κακαουνάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα