Η Κοντσίτα στο Δελφινάριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ Κοντσίτα στο ΔελφινάριοΠέμπτη, Ιούλιος 10, 2014 - 16:05

Η Κοντσίτα Βουρστ δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με τους λάτρεις της κωμωδίας στο Δελφινάριο. Η νικήτρια της φετινής Eurovision από την Αυστρία, η τραγουδίστρια με τα μούσια, συναντά τον Μάρκο Σεφερλή και το αποτέλεσμα στο φετινό υπερθέαμα με τίτλο «Allou Fan Mark» είναι «εκρηκτικό».
Ο κωμικός ηθοποιός υποδύεται την Αυστριακή καλλιτέχνιδα, η οποία λίγο μετά την

εμφάνισή της στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού πηγαίνει στο καμαρίνι της για να ξεκουραστεί. Εκεί βρίσκεται και ο κομμωτής της, έτοιμος να τη φρεσκάρει για την ώρα των αποτελεσμάτων. Τον hair stylist της μουσάτης αρτίστας υποδύεται -ποιος άλλος;- ο Τρύφωνας Σαμαράς. Φορώντας κοστούμι σε λευκό και μπλε χρώμα και έχοντας τα μαλλιά πιασμένα σε κότσο... μπανάνα, ο κομμωτής δίνει τα ρέστα του παρέα με τον Μάρκο. Το δίδυμο της Κοντσίτα και του βοηθού της είναι από τα νούμερα που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή, όπως και εκείνο στο οποίο ο Σεφερλής ενσαρκώνει τον σύγχρονο Νώε.
Οπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και φέτος είναι αρκετά δύσκολο για τους συνεργάτες του Μάρκου να συγκρατήσουν τα γέλια τους κάθε φορά που βρίσκονται μαζί του στη σκηνή. Οι περισσότεροι από αυτούς δουλεύουν χρόνια στα έργα του, όμως ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη... λύση ώστε να συγκρατούνται στις αστείες ατάκες του. Φέτος μαζί του βρίσκονται ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Στέλιος Κρητικός, η Ζώζα Μεταξά και ο Γιάννης Ζουμπαντής, ενώ η παράσταση δεν είναι ένα απλό θέαμα, αλλά κάτι παραπάνω, αφού ο Μάρκος Σεφερλής φρόντισε να ανεβάσει τον πήχη στήνοντας με τον δικό του τρόπο ένα τσίρκο με κλόουν, μάγους, ακροβάτες, χορευτές, ηθοποιούς, τραγουδιστές και μια ζωντανή ορχήστρα, που δίνει την πινελιά σε αυτό το καλοκαιρινό πάρτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα