Η Κανάκης αφήνει για μια ταινία τους «Ράδιο αρβύλα»

O Αντώνης Κανάκης αποκαλύπτει για ποιο λόγο θα εγκατέλειπε το «Ράδιο αρβύλα»! Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies & Stars», ο Mr Ράδιο αρβύλα ανοίγει τα χαρτιά του αύριο στις 20.00 στο MTV, προκαλώντας... πονοκέφαλο στον Γιάννη Λάτσιο. Και αυτό γιατί στη συνέντευξή του αποκαλύπτει για ποιο λόγο θα άφηνε πίσω του την πολύ επιτυχημένη εκπομπή της αντροπαρέας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. «Υπάρχει κάτι που θέλω περισσότερο και από το “Ράδιο αρβύλα” και αυτό είναι να σκηνοθετήσω μια ταινία.

Την εκπομπή την αγαπάω, αλλά θα την άφηνα για να κάνω μια ταινία. Είναι κάτι που θέλω να υλοποιήσω στο άμεσο μέλλον και σίγουρα δεν θα ήταν για πάντα. Εχω γράψει όμως ένα σενάριο, “παράξενο” και “ανθρώπινο” θα το χαρακτήριζα. Ισως αρχίσω την ταινία του χρόνου. Στον κ. Λάτσιο θα υποσχεθούμε “Ράδιο αρβύλα” και μετά θάνατον (!) προκειμένου να πάρουμε έναν χρόνο άδεια για να κάνουμε την ταινία» σχολίασε χαριτολογώντας. Με το γνωστό καυστικό χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, ο παρουσιαστής απάντησε και στα κακά σχόλια που έχει δεχτεί για το τραγούδι που έγραψε, όπως και για το ταξίδι του στην Αφρική με την Action Aid.

«Η μουσική είναι μια προσωπική έκφραση. Εγώ συνειδητά έκανα ένα κομμάτι που ήξερα ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα. Κάποιος που δεν ακούει αυτού του είδους τη μουσική είναι λογικό να μην του αρέσει. Στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο, ο Ιησούς να έρθει και να πει το “Αγαπάτε αλλήλους” θα τον... κράζουν στο Facebook. Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν οι λεγόμενοι “haters”. Οι δυτικές κυρίως κοινωνίες παράγουν ανθρώπους με θυμό και απωθημένα και το Ιντερνετ είναι το κατάλληλο καταφύγιο γι' αυτούς. Πόσο μεγάλο πρόβλημα πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να τα βάζει με ένα τραγούδι; Τι είναι ένα νομοσχέδιο που θα σου καταστρέψει τη ζωή; Αν δεν σου αρέσει ή δεν το καταλαβαίνεις, μην ασχολείσαι με αυτό» λέει ο Αντώνης Κανάκης για τα διάφορα σχόλια που ακούστηκαν. Παράλληλα περιέγραψε την εμπειρία του στη Σιέρα Λεόνε: «Αυτό που με σόκαρε περισσότερο εκεί είναι ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα και η ζωή τους είναι πολύ σκληρή, είναι μέσα στη θετική ενέργεια, την καλοσύνη και την αγάπη». Στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη ο καλεσμένος μιλάει ακόμη για την «απόλυτη ξεφτίλα» των πολιτικών, αλλά και τη σημασία του έρωτα στη ζωή του.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα