Η «ιέρεια της ροκ» Μάριαν Φεϊθφουλ έσπασε το ισχίο της στο νησί των ιπποτών

16:44 2/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ «ιέρεια της ροκ» Μάριαν Φεϊθφουλ έσπασε το ισχίο της στο νησί των ιπποτώνΔευτέρα, Ιούνιος 2, 2014 - 16:40

Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από την Παρασκευή η Βρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ. Η 67χρονη «ιέρεια της ροκ και της καταστροφής», όπως την αποκαλούσαν τις δεκαετίες του '60 και του '70, είναι τακτική επισκέπτρια του νησιού των ιπποτών, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- διατηρεί και εξοχική κατοικία κοντά στη Λίνδο. Δυστυχώς όμως το ξεκίνημα αυτού του καλοκαιριού δεν τη βρήκε στις όμορφες παραλίες,

αλλά στο κρεβάτι του πόνου.

Οπως μάθαμε, η Φέιθφουλ είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο της. Αμέσως δύο φίλες της που παραθερίζουν μαζί της τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου κρίθηκε απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από τον Αλέξανδρο Πίττα, ο οποίος -σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του- μας ενημέρωσε ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αρχίσει από σήμερα να σηκώνεται σιγά σιγά. Οπως συμπλήρωσε πάντως, θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για μερικές μέρες ακόμη.

Η Μάριαν Φέιθφουλ υπήρξε από τις εμβληματικές μουσικές φιγούρες του Λονδίνου πριν από 40 χρόνια και παραμένει μία από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες στη σύγχρονη μουσική σκηνή. Εζησε μια παθιασμένη σχέση με τον Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones, αλλά δυστυχώς παθιάστηκε πολύ και με τα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να μείνει για πολλά χρόνια... βουτηγμένη στην κόλασή τους. Πλέον, όπως έχει πει χαρακτηριστικά, ο μοναδικός εθισμός που της έχει μείνει και θέλει να ξεπεράσει είναι στη νικοτίνη. Η ίδια έχει δώσει κατά καιρούς συναυλίες στη χώρα μας και δηλώνει λάτρισσα των ελληνικών νησιών και ειδικά της Ρόδου.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα