Η γιαγιά του Ελαρ Κολτρέιν είναι χίπισσα

ΚΟΣΜΟΣΗ γιαγιά του Ελαρ Κολτρέιν είναι χίπισσαΠέμπτη, Ιανουάριος 29, 2015 - 18:50

Είναι μόλις 20 ετών, αλλά αποτελεί ήδη αναγνωρίσιμο όνομα στον «πλανήτη» Hollywood, καθώς πρωταγωνιστεί στην ταινία «Boyhood» που έχει να επιδείξει έξι υποψηφιότητες στα φετινά Οσκαρ. Την ώρα όμως που ο Ελαρ Κoλτρέιν συναναστρέφεται με την αφρόκρεμα της showbiz,

η γιαγιά του σνομπάρει τις συμβατικότητες και συνεχίζει απτόητη τη χίπικη ζωή.

Η 69χρονη Κάθι Χόρτον είναι αντισυμβατική ακόμη και όταν σχολιάζει την ταινία του εγγονού της. Δήλωσε ότι την είδε και της άρεσε, όχι όμως όσο η αγαπημένη της ταινία, ο «Τιτανικός» με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, την οποία έχει δει δεκατέσσερις φορές.

Διαφορετική άποψη έχουν οι κριτικοί του κινηματογράφου, για τους οποίους ο εγγονός της αποτελεί πλέον «αγαπημένο παιδί». Κέρδισε το βραβείο καλύτερου νέου ηθοποιού στο Critics' Choice Awards και μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Ιθαν Χοκ και Πατρίσια Αρκέτ έλαβαν από το Screen Actors Guild την υποψηφιότητα για το βραβείο καλύτερου καστ.

Ολα αυτά όμως δεν συγκινούν ιδιαίτερα την Κάθι, η οποία ζει μόνη της μέσα σε ένα παλιό σχολικό λεωφορείο ηλικίας 50 ετών, κοντά στο Οστιν του Τέξας. Το έχει παρκάρει στο τέλος ενός αδιέξοδου δρόμου, δημιουργώντας το δικό της σπίτι. Πληρώνει δε 110 ευρώ τον μήνα για να μπορεί να μένει εκεί.

Παρέα τής κάνουν τα πέντε σκυλιά, οι δύο γάτες και τα 17 κοτόπουλα που ζουν μαζί της. Επιτρέπει μάλιστα σε όλα να μπαίνουν ελεύθερα μέσα στο λεωφορείο οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, ακόμη και όταν κοιμάται. Οπως λέει, θέλει να είναι ελεύθερα, όπως και η ίδια, που δηλώνει αμετανόητη χίπισσα.

Με γάτες και κότες

Εξασφαλίζει την τροφή της από τα κηπευτικά που φυτεύει και από τα αβγά που παίρνει από τις κότες της, ενώ δεν τρώει καθόλου κρέας.

Βλέπει τακτικά τον σύντροφό της Τζόναθαν, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως με την οικογένειά της. Πολύ σπάνια επικοινωνεί μαζί τους, ακόμη και με τον Ελαρ που έχει να τον δει τρία χρόνια. Οπως συνηθίζει να λέει, όταν κάποιος μεγαλώσει, πρέπει να αφήνει πίσω του την οικογένεια. Διατηρεί ωστόσο τις ζωγραφιές που έφτιαχνε ο Ελαρ όταν ήταν μικρός, καθώς και το φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της κόρης της με τον βιολογικό πατέρα του Ελαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα