«Yes, I do» με φόντο τα Μετέωρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Yes, I do» με φόντο τα ΜετέωραΠέμπτη, Ιανουάριος 29, 2015 - 18:44

«Will you marry me;» ρώτησε ο 33χρονος Κρις την 29χρονη αγαπημένη του Εϊμι με φόντο τα επιβλητικά Μετέωρα και η απάντηση, που συνοδεύτηκε από τα... απαραίτητα δάκρυα χαράς, δεν θα μπορούσε να ήταν παρά «Yes, I do»!

Οταν η νεαρή ετοίμαζε τις βαλίτσες στο σπίτι της στις Ηνωμένες Πολιτείες για το ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφό της στην Ελλάδα, δεν

φανταζόταν ότι ο αγαπημένος της θα της έκανε πρόταση γάμου σε αυτό το επιβλητικό και ρομαντικό τοπίο! Το ζευγάρι των Αμερικανών επισκέφτηκε προσφάτως τα Μετέωρα, όπου είχε ξαναβρεθεί και πριν από περίπου έναν χρόνο, τον περασμένο Φεβρουάριο.


Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, οι δυο τους μαζί με άλλα οκτώ άτομα που αποτελούσαν το γκρουπ για το περιπατητικό τουρ των 10 χιλιομέτρων στα Μετέωρα ξεκίνησαν με τον συνοδό βουνού Γιώργο Κουρέλη του visitmeteora.travel.

Το δαχτυλίδι

«Οι πεζοπόροι έφτασαν στο άγαλμα του Παπαθύμιου Βλαχάβα, που βρίσκεται απέναντι από το μοναστήρι της Υπαπαντής (το πιο άγνωστο απ' όλα). Στο μαγευτικό αυτό σημείο ξεκουράστηκαν κάποια λεπτά και σιγά σιγά οι υπόλοιποι απομακρυνθήκαμε, ώστε να γίνει η πρόταση γάμου για την οποία μάθαμε μόλις δέκα λεπτά νωρίτερα!

Ο Κρις γονάτισε, άνοιξε το κουτάκι στο οποίο είχε ένα δαχτυλίδι που είχε ανακατασκευαστεί με πολύτιμες πέτρες από κοσμήματα της μητέρας και της γιαγιάς του και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Η Εϊμι αιφνιδιάστηκε ευχάριστα και έβαλε τα κλάματα, λέγοντας φυσικά ότι δέχεται. Ολοι αρχίσαμε να χειροκροτούμε και τους αγκαλιάσαμε» περιέγραψε στην «Espresso» ο κ. Κουρέλης.


Μάλιστα ο ίδιος ευχήθηκε στους μελλονύμφους, όταν επισκεφτούν και τρίτη φορά τα Μετέωρα, να είναι μαζί με τα παιδιά που θα αποκτήσουν, ενώ τους υποσχέθηκε ότι εκείνη τη φορά το τουρ θα είναι δωρεάν προκειμένου να γνωρίσουν και τα παιδιά τις ομορφιές των Μετεώρων!

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα