Η Φραντζέσκα Σαββοργινάκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

SHOWBIZΗ Φραντζέσκα Σαββοργινάκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο τηςΤετάρτη, Μάιος 14, 2014 - 14:24

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Γούλα παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο η Φραντζέσκα Σαββοργινάκη σε μια άκρως ρομαντική τελετή που έγινε στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης. Η παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής του ART «Πρωινή αρτηρία» ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με το διευθυντικό στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής βιομηχανίας με κουμπάρους τον επιχειρηματία Γιάννη Τέτα και τη σύζυγό του Αναστασία.

Η Φραντζέσκα, όπως εθιμοτυπικά κάνει κάθε νύφη, άργησε περίπου μισή ώρα να φτάσει στην εκκλησία, απαστράπτουσα μέσα στο ρομαντικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Μαρία Κονίδη. Τα μαλλιά και το make up είχε επιμεληθεί ο Πάνος Καλλίτσης.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό κτήμα στη Βαρυμπόμπη, σε ένα χώρο στολισμένο με λευκές και ροζ ορτανσίες και παιώνιες, όπως εκείνες που στόλιζαν την ανθοδέσμη της νύφης. Η δεξίωση κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν παρέα με το ζευγάρι, το οποίο -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων- θα κάνει ταξίδι του μέλιτος το καλοκαίρι, με πρώτο προορισμό το Κάπρι.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν αρκετοί νυν και πρώην συνεργάτες της Φραντζέσκας, όπως η η Μαρία Ενεζλη, η Ελισάβετ Οικονόμου, ο Ιορδάνης Παπακυριακού, αλλά και ο Θοδωρής Ρακιντζής που είναι διευθυντής Προγράμματος του ART. Επίσης παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί, λόγω της φύσης της εκπομπής της δημοσιογράφου. Ανάμεσά τους ήταν η Ραχήλ Μακρή, ο Νάσος Αθανασίου και οΠαύλος Χαϊκάλης.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Αναζητήσεις
φραντζεσκα σαββοργινάκη σεξυ, savvorginaki frantzeska
Τυχαία Θέματα