Η Ελένη Αλεξανδρή «κόρη» της Αννας Βίσση

20:06 2/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Ελένη Αλεξανδρή «κόρη» της Αννας ΒίσσηΔευτέρα, Φεβρουάριος 2, 2015 - 20:05

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show «X-Factor» του ΑΝΤ1, όπου είχε ξεχωρίσει για τις φωνητικές ικανότητές της. Η Ελένη Αλεξανδρή, που τότε είχε ταξιδέψει από τον Καναδά στην Αθήνα

για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, έμεινε τελικά στην Ελλάδα, τραγούδησε σε αρκετές πίστες δίπλα σε μεγάλους καλλιτέχνες και τώρα ετοιμάζεται να ανεβεί στο σανίδι. Η Ελένη, η οποία έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι και θέατρο στον Καναδά, θα υποδυθεί την κόρη της Αννας Βίσση στη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καραβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», που θα ανεβεί στο θέατρο Pantheon. Το νέο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, ποστάροντας φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τη θεατρική... μαμά της.

«Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με την κυρία Βίσση και είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Μάλιστα δέσαμε από την πρώτη στιγμή» λέει η ταλαντούχα τραγουδίστρια στην «Espresso» και συνεχίζει: «Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που συμμετέχω κι εγώ σε αυτήν την τόσο μεγάλη παραγωγή». Οι πρόβες και η προετοιμασία βρίσκονται στην τελική ευθεία, αφού η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, ενώ σήμερα θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της νέας παράστασης, που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.

Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η τρίτη συνεργασία του σκηνοθέτη με το δίδυμο Καρβέλα - Βίσση, αφού είχε αναλάβει τα ηνία στο έργο «Μάλα» (2002) και στο δεύτερο ανέβασμα της ροκ όπερας «Δαίμονες» (2013).

Τεριάννα Παππά

Ελένη ΑλεξανδρήΑννα Βίσση
Keywords
Τυχαία Θέματα