Η Αντζελίνα παραδέχτηκε ατέλειες στον γάμο της

SHOWBIZΗ Αντζελίνα παραδέχτηκε ατέλειες στον γάμο τηςΔευτέρα, Οκτώβριος 19, 2015 - 14:25

Μπορεί στα μάτια όλων να φαντάζουν ως το τέλειο ζευγάρι, όμως η Αντζελίνα Τζολί παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ο γάμος της με τον Μπραντ Πιτ δεν είναι τέλειος. Μιλώντας στην αμερικανική «Vogue», όπου φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά της, η 40χρονη σταρ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της έχουν τα θέματά τους, με αφορμή

τη νέα κοινή ταινία τους με τίτλο «By the sea», η οποία διηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που πηγαίνει διακοπές στη Γαλλία για να σώσει τον γάμο του.

Αν και ξεκαθάρισε ότι το σενάριο δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτοβιογραφικό, επισήμανε ότι και η ίδια δεν έχει την τέλεια σχέση. «Ο Μπραντ κι εγώ έχουμε τα θέματά μας, όμως, αν οι χαρακτήρες προσέγγιζαν έστω και ελάχιστα τα δικά μας προβλήματα, δεν θα κάναμε την ταινία» εξήγησε.

Υστερεκτομή

Η Τζολί μίλησε και για την υστερεκτομή στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο Μάρτιο, δύο χρόνια μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή. «Δεν είναι εύκολα χειρουργεία. Η αφαίρεση των ωοθηκών είναι, αλλά οι ορμονικές αλλαγές που φέρνει είναι ενδιαφέρουσες» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι τώρα που μπήκε στην εμμηνόπαυση ανυπομονεί να γεράσει. «Και οι δύο γυναίκες της οικογένειάς μου, η μητέρα μου και η θεία μου, πέθαναν στα 40 τους. Εγώ είμαι 40. Ανυπομονώ να γίνω 50 και να ξέρω ότι τα κατάφερα» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα