Η αυστηρή «Σόφη»

TV GOSSIPΗ αυστηρή «Σόφη»Τρίτη, Νοέμβριος 10, 2015 - 17:15

Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλά για τη νέα «περιπέτειά» της στο σίριαλ του Mega «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου»

Με μια κωμωδία θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη η Γιούλικα Σκαφιδά. Τέσσερα χρόνια μετά το θρυλικό «Νησί», όπου είχε υποδυθεί την ευαίσθητη Μαρία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα δώσει σάρκα και οστά στην αυστηρή Σόφη, στο νέο σίριαλ που ετοιμάζεται για το Mega

με τίτλο «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου».

Το κεντρικό στόρι αφορά ένα ζευγάρι, τη Μελίνα (Αθηνά Οικονομάκου) και τον Χάρη, οι οποίοι παίρνουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και γίνεται... χαμός!

«Διανύω μια φάση που θέλω να τα βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα. Είναι μια στάση ζωής αυτό απέναντι στις δυσκολίες. Οταν πήρα στα χέρια μου το σενάριο διάβασα μια πολύ όμορφη κομεντί και γέλασα με την καρδιά μου. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι θα αναλάβει τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, ο οποίος έχει υπογράψει σειρές όπως το "Με λένε Βαγγέλη" και οι "Ηρωίδες" είναι για μένα μια εγγύηση» δηλώνει η Γιούλικα Σκαφιδά. Και συνεχίζει: «Η Σόφη, που θα υποδυθώ στο σίριαλ, είναι ξαδέρφη της Μελίνας, είναι αυστηρή, αλλά επιτυχημένη στα επαγγελματικά της.

Η ίδια δεν θέλει με τίποτα να παντρευτεί η ξαδέρφη της τον συμπαθή αλλά γκαφατζή Χάρη και θα κάνει οτιδήποτε για να καταστρέψει αυτό τον γάμο, έχοντας συμμάχους τους θείους της Φίλιππο (Γεράσιμο Σκιαδαρέση) και Αλεξία (Αριέττα Μουτούση)». Βεβαίως η Σόφη δεν θα καταφέρει να διαλύσει αυτόν τον δεσμό και θα πάρει, καθώς φαίνεται, ένα μάθημα ζωής. «Μέσα από την υπομονή της ξαδέρφης της και την αγάπη που τρέφει για τον άνδρα της, η ηρωίδα μου παραδειγματίζεται. Συνειδητοποιεί ότι για να έχει και αυτή προσωπική ζωή -γιατί το μόνο που της κρατά συντροφιά τα βράδια της είναι η καριέρα της- πρέπει να απελευθερώσει τα συναισθήματά της, να πατήσει τον εγωισμό της αλλά και να συμβιβαστεί. Αλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος.

Φυσικά όλες αυτές τις σκέψεις τις βλέπουμε σε δεύτερο επίπεδο, αφού προτεραιότητα της παραγωγής είναι να βγάλει το αβίαστο γέλιο. Εχουμε να κάνουμε με ένα ανάλαφρο σενάριο, που σκοπός του δεν είναι να προβληματίσει» συμπληρώνει η Γιούλικα, την οποία βλέπουμε φέτος και στην κινηματογραφική ταινία «Μαριονέτες», στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη, ενώ πολύ σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Ακροπόλ με την παράσταση «Dogville», που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Λαρς Φον Τρίερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα