Ερωτευμένοι στο Παρίσι

SHOWBIZΕρωτευμένοι στο ΠαρίσιΤρίτη, Νοέμβριος 10, 2015 - 16:55

Στην πόλη του φωτός o Ντέμπσεϊ (του «Grey's Anatomy») και η πρώην σύζυγός του, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους

Πάνω που ο γυναικείος πληθυσμός χάρηκε με την είδηση ότι ο «ΜακΝτρίμι» μπήκε στη λίστα των εργένηδων, φωτογραφίες από ρομαντική απόδρασή του με την πρώην σύζυγό του πυροδοτούν φήμες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού και προκαλούν, αν μη τι άλλο, απογοήτευση στις απανταχού θαυμάστριές του.

ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Ο 49χρονος πρώην πρωταγωνιστής του «Grey's Anatomy» Πάτρικ Ντέμπσεϊ και η make up artist Τζίλιαν

Φινκ ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από 15 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του πρώην ζεύγους από το Παρίσι, ωστόσο, τους δείχνουν πιο ερωτευμένους από ποτέ. Αλλοτε πιασμένοι χέρι χέρι και άλλοτε πάνω σε ποδήλατα, οι δυο τους απόλαυσαν ένα ρομαντικό weekend στην πόλη του φωτός, επισκεπτόμενοι μουσεία, αλλά και βγάζοντας selfies στην περίφημη γέφυρα Pont des Arts, όπου ζευγάρια κρεμούν ένα λουκέτο με τα αρχικά τους ως σύμβολο αιώνιας αγάπης.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την επανασύνδεσή του, όλα δείχνουν ότι, αν μη τι άλλο, δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον γάμο του. Αυτό το διάστημα και οι δυο τους περνούν χρόνο στην Ευρώπη για επαγγελματικούς λόγους, καθώς ο Ντέμπσεϊ βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Bridget Jone's Baby» με τη Ρενέ Ζελβέγκερ και η Φινκ επιμελείται το look της Τζένιφερ Λόρενς, στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας ταινίας «Hunger Games», που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο. Παρά το εξαιρετικά φορτωμένο τους πρόγραμμα, βρήκαν ωστόσο λίγο χρόνο για ένα σύντομο ταξιδάκι στο κοντινό Παρίσι.

Η επανασύνδεση έρχεται ύστερα από μια δύσκολη χρονιά για τον Ντέμπσεϊ, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, ο Ντέρεκ Σέπαρντ που υποδυόταν στο «Grey's Anatomy» σκοτώθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα