Ο Αρης δεν τον ξέχασε

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Αρης δεν τον ξέχασεΤρίτη, Νοέμβριος 10, 2015 - 17:03

Ανακούφιση στον προσωπικό του «γολγοθά», ανάσα στο ανθρώπινο δράμα που βιώνει τα τελευταία τρία χρόνια, έρχεται για τον Νίκο Κυζερίδη από τον επίσημο Αρη.

Ο 44χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Αρη έχει προσβληθεί από καρκίνο στους λεμφαδένες, ζει μόνιμα στη Γερμανία, και, με δημόσιες εκκλήσεις του, ζήτησε να γίνουν πράξη οι υποσχέσεις της αθλητικής ηγεσίας, ως στήριγμα σε αυτές

τις δύσκολες ώρες, από τη στιγμή που έχασε σχεδόν όλη του την περιουσία μετά την υπαγωγή της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ πριν από έντεκα χρόνια στο Αρθρο 34!

Ο επιχειρηματίας επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Αρη (αλλά και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροιας) Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε χθες με τον Κυζερίδη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τηλεφωνικά για περίπου 15 λεπτά, με τον Καρυπίδη να ενημερώνεται από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Τόσο εγώ, όσο και ο Αρης είμαστε δίπλα σου. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθεί λύση» τόνισε προς τον παλαίμαχο άσο ο νεαρός επιχειρηματίας. Πέρα από την προσωπική οικονομική βοήθεια του ίδιου του Καρυπίδη, αποφασίστηκε όπως τα έσοδα τής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (11η αγωνιστική, 22/11) να διατεθούν και αυτά στην προσπάθεια του Κυζερίδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα