Για χάρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ 14 γυναίκες τα πέταξαν όλα έξω

ΚΟΣΜΟΣΓια χάρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ 14 γυναίκες τα πέταξαν όλα έξωΠαρασκευή, Δεκέμβριος 12, 2014 - 16:58

Ο Τζέιμς Μποντ κάνει τα πάντα για τη βασίλισσα. Μια ομάδα Βρετανίδων από την πλευρά τους έκαναν ό,τι μπορούσαν για τον εγγονό της. Γυναίκες από 19 ως 50 ετών αποφάσισαν να πετάξουν τα ρούχα τους για χάρη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όχι βεβαίως για να ρίξει τη ματιά του στα κορμιά τους, αλλά για να αποκτήσει το ιπτάμενο ασθενοφόρο που θα πιλοτάρει (η δουλειά του είναι πιλότος διασώσεων).


Σκοπεύουν μάλιστα να του στείλουν αντίγραφο του ημερολογίου για το οποίο πόζαραν,

το οποίο ονομάζεται «Country Ladies Uncovered». Εκείνος θα τις δει δωρεάν, όποιος άλλος όμως θέλει να έχει το σέξι ημερολόγιο θα πρέπει να δώσει τον οβολό του. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά του «πριγκιπικού» ιπτάμενου ασθενοφόρου.


Η φωτογράφιση έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα των 14 γυναικών, το Huntingdonshire, και είναι αρκετά εντυπωσιακή. Οι γυναίκες μπλέκονται με άχυρα, κόβουν ξύλα μόνο με τα εσώρουχά τους, οδηγούν τρακτέρ φορώντας... τίποτα ή περιδιαβαίνουν στο δάσος με τις μπότες ιππασίας. Και επειδή υπάρχουν οι γιορτές, στην πόζα για τον μήνα Δεκέμβριο απλώς ρίχνουν πάνω στο κεφάλι τους ένα σκουφί του Αϊ-Βασίλη.


Τη φωτογράφιση ανέλαβαν οι καλλιτέχνες του είδους, Τζούλι Αϊρες και Στίβι Θόρι, με την πρώτη να δηλώνει ότι ανέκαθεν ήθελε να κάνει ένα ημερολόγιο με γυναίκες από την ιδιαίτερη πατρίδα της και ότι αυτή η ευκαιρία ήταν ό,τι έπρεπε. Εσπευσε μάλιστα να σημειώσει πως η δουλειά δεν ήταν καθόλου δύσκολη, αφού τα «μοντέλα» δεν είχαν καμιά συστολή να πετάξουν τα ρούχα τους, δεδομένου ότι όλα έγιναν για καλό σκοπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα