Τα «σάρωσε» πάλι η Διαβάτη

TV GOSSIPΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΗ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥΤα «σάρωσε» πάλι η ΔιαβάτηΠαρασκευή, Δεκέμβριος 12, 2014 - 16:17

Τυφώνας... Διαβάτη! Ανω κάτω έκανε τα «Καρντάσιανς» η Χρυσούλα Διαβάτη. Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου έγινε έξαλλη και δεν... θυμόταν ούτε το όνομά της. Ωστόσο η τηλεθέαση της ζωντανής εκπομπής του ANT1 προχθές το βράδυ σημείωσε 18,6% στο σύνολο και 21,3% στα νεανικά κοινά.

Πινγκ

πονγκ ερωτήσεων - απαντήσεων έπαιξαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Χρυσούλα Διαβάτη, με τον παρουσιαστή να της λέει έξω από τα δόντια ότι «ξέρετε γιατί σας φέραμε εδώ...» και την ηθοποιό να απαντά: «Θα το μετανιώσετε που με καλέσατε. Δεν ξέρω τον Σάκη Ρουβά, δεν ασχολήθηκα με το παιδί».

Οταν ο Γρηγόρης τής έδειξε το βίντεο με τις δηλώσεις του ποπ σταρ, στις οποίες έλεγε πως «καμία αστυνομία θεάτρου δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι μέσα από το θέατρο» και ότι «παίζω μέσα από την ψυχή μου, και ας μην έχω διπλώματα», η κυρία Διαβάτη τόνισε ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αυτόν όταν μιλούσε για μοντέλα και διασκεδαστές που έχουν κατακλύσει τον χώρο χωρίς να έχουν το δικαίωμα να κάνουν χρήση του ονόματος του ηθοποιού.

Οσον αφορά τη δική της βράβευση, η καλλιτέχνις είπε πως δεν έχει δει ποτέ κανέναν απ' αυτούς που αποφάσισαν να της δώσουν βραβείο στο θέατρο, ενώ συμπλήρωσε πως ούτε τον Αρναούτογλου έχει δει ως τώρα σε κάποια παράσταση. Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως πηγαίνει συχνά στο θέατρο και ότι την έχει δει σε μια παράσταση στη Θεσσαλονίκη πριν από πολλά χρόνια, για να εισπράξει την απάντηση: «Ψέματα λες»!

Στη συνέχεια η... μπάλα πήρε και τη Μαρία Μπεκατώρου. «Γιατί ασχολείστε τόσο με το τι λέω; Εγώ είμαι μια απλή νοικοκυρά, το ότι είμαι ηθοποιός δεν έχει καμία σημασία. Συναντιέμαι στη λαϊκή αγορά που ψωνίζω με την... Με ξέρει η... Το όνομά σας, το μικρό;», ρώτησε την εμβρόντητη Μπεκατώρου, που της απάντησε «Μαρία» με μορφασμό που δεν έκρυβε την ενόχλησή της.

Πάντως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε στην «Espresso» ότι με το που έσβησαν τα φώτα της εκπομπής όλα ήταν μια χαρά με τη Χρυσούλα Διαβάτη και πως πλέον, ύστερα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, το μόνο που τον νοιάζει είναι η αλήθεια.

Μάλιστα μας υπογράμμισε ότι η ηθοποιός έχει το δικαίωμα να μιλάει για το αρχαίο θέατρο, γιατί όταν η ίδια κλήθηκε δύο φορές να παίξει στην Επίδαυρο αρνήθηκε ευγενικά, καθώς θεώρησε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα