Γεια σου, τσολιά μου

SHOWBIZΗ Δήμητρα Ματσούκα τσολιάς στα... ανάκτορα Γεια σου, τσολιά μουΔευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2015 - 13:32

Ο τσολιάς ήταν ίσως ο μοναδικός άντρας που δεν έριξε το βλέμμα του πάνω της! Ενας μικρός χαμός προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου έξω από το Προεδρικό Μέγαρο από τη Δήμητρα Ματσούκα, η οποία με εμφάνιση-κόλαση φωτογραφήθηκε χαμογελαστή δίπλα σε έναν εύζωνο!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο διαδίκτυο (στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχει

έντονη φωτογραφική παρουσία) έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες ξεπερνώντας σε επισκεψιμότητα ακόμα και τις αναρτήσεις των βουλευτικών εκλογών!
Η ηθοποιός το πρωινό του Σαββάτου βγήκε βόλτα στην Ηρώδου Αττικού επιλέγοντας να φορέσει ένα «ελαφρύ» καλοκαιρινό σύνολο που δεν πέρασε απαρατήρητο. Ισα ίσα, προκάλεσε απανωτά εγκεφαλικά σε πεζούς, αστυνομικούς, στρατιώτες, ακόμα και διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων.
Χαμογελαστή, με τα μαλλιά της πλεγμένα σε κοτσίδα και φορώντας υπέροχα αρχαιοελληνικά πράσινα σανδάλια, η ηθοποιός πόζαρε ως άλλη τουρίστρια σε απόσταση αναπνοής από τον μυστακοφόρο τσολιά, τον μοναδικό άντρα που (αναγκαστικά) δεν γύρισε βλέμμα πάνω της! Ηταν σκληρή δοκιμασία για τον πειθαρχημένο εύζωνο που παρέμεινε ακίνητος, ατάραχος, με τα μάτια του κεντραρισμένα στην απέναντι πλευρά του δρόμου και γι' αυτό κέρδισε επάξια τα συγχαρητήρια χρηστών του διαδικτύου!

Keywords
Τυχαία Θέματα