Φτερά, φραμπαλάς και γλυπτό φλοράλ!

SHOWBIZωραίο στιλΦτερά, φραμπαλάς και γλυπτό φλοράλ!Πέμπτη, Οκτώβριος 6, 2016 - 16:04

Τα στιλιστικά φώτα της για ακόμη μία σεζόν μάς έδωσε η Εβδομάδα Μόδας Ανοιξη-Καλοκαίρι 2017 στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, που φέτος απέκτησε κάτι από αστυνομικό θρίλερ εξαιτίας της ληστείας σε βάρος της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ήταν επίσημη καλεσμένη του οίκου Balmain.

Στην πασαρέλα, όμως, τα πράγματα ήταν λιγότερο επεισοδιακά, αφού οι μεγάλοι οίκοι έδειξαν να σέβονται τη νομιμότητα της ανοιξιάτικης

ξενοιασιάς και του χαριτωμένου της εποχής. Το βολάν -τόσο σε ρούχα όσο και σε παπούτσια- και τα statement μανίκια πρωταγωνίστησαν στις κολεξιόν των Isabel Marant, Dries Van Noten και Lanvin.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, το ροζ κατάφερε να ξεχωρίσει σε διάφορες εκδόσεις από τους οίκους Balenciaga, Valentino και Celine. Επίσης, χρήζει αναφοράς η επιλογή των δημιουργών να χρησιμοποιήσουν το σατέν, και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις για τα δεδομένα ανοιξιάτικων δημιουργιών. Το είδαμε σε φουτουριστική έκδοση από τη Masha Ma αλλά και σε έκδοση βαρύτιμης επισημότητας από τον οίκο Elie Saab.

Καταγράφηκε όμως και άλλη μία τάση. Η Μαρία Γκράτσια Κιουρί, η πρώτη γυναίκα σχεδιάστρια στην ιστορία του οίκου Dior, παρουσίασε μια κολεξιόν που απευθυνόταν ξεκάθαρα στις millennials, δηλαδή στις γυναίκες που γεννήθηκαν μετά το 1980 και έχουν μεγαλώσει με το διαδίκτυο και τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές αντιπροσωπεύουν περίπου το 50% των αγοραστών ειδών πολυτελείας και η Κιουρί επιχείρησε να τις «φλερτάρει» συνδυάζοντας το street style με πινελιές παραμυθιού.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα