Στοιχήματα για τη νέα εγκυμοσύνη της Κάθριν

ΚΟΣΜΟΣΣτοιχήματα για τη νέα εγκυμοσύνη της ΚάθρινΠέμπτη, Οκτώβριος 6, 2016 - 13:03

Ο Τζορτζ και η Σάρλοτ έκλεψαν την παράσταση στο ταξίδι τους στον Καναδά, ωστόσο τα δυο αδελφάκια δεν αποκλείεται να αποκτήσουν σύντομα ανταγωνισμό εκ των έσω.

Μετά την επιστροφή της πριγκιπικής οικογένειας στην έδρα της, τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας έχουν μειώσει την απόδοση στην πιθανότητα ανακοίνωσης τρίτης εγκυμοσύνης της Κάθριν (φωτό) στις αρχές του επόμενου χρόνου, καθώς έχουν πληθύνει τα στοιχήματα

ότι το υπερατλαντικό ταξίδι του δούκα και της δούκισσας του Κέμπριτζ θα αποδώσει καρπούς.

Μείωσε την απόδοση

Το πρακτορείο στοιχημάτων Ladbrokes έχει μειώσει την απόδοση σε μόλις 4/6, τη στιγμή που μέχρι πρότινος η απόδοση για την ανακοίνωση εγκυμοσύνης πριν από το τέλος του 2016 ήταν 4/1 και πριν από το τέλος του 2018 3/1.

Η περιοδεία του ζεύγους στον Καναδά έδωσε την ευκαιρία στον βρετανικό λαό να τους δει πρώτη φορά ως μια ευτυχισμένη τετραμελή οικογένεια. Η διαπίστωση, μάλιστα, του πόσο πολύ η Κάθριν και ο Γουίλιαμ απολάμβαναν τον ρόλο των γονέων έπεισε τους λάτρεις της μοναρχίας ότι πολύ σύντομα θα προσθέσουν ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά τους. «Μια ανακοίνωση εντός του 2016 φαίνεται απίθανη, όμως αν πιστέψουμε τα στοιχήματα, το 2017 μοιάζει βέβαιη» αναφέρει η Τζέσικα Μπριτζ από το Ladbrokes.

Keywords
Τυχαία Θέματα