Φωτογραφήθηκε «μόνο με το άρωμά της» η Λία Μισέλ

17:23 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΦωτογραφήθηκε «μόνο με το άρωμά της» η Λία ΜισέλΤετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 17:23

Αποκάλυψε το μυστικό από το οποίο αντλεί την αυτοπεποίθησή της στο «Women's Health»

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Glee» Λία Μισέλ φωτογραφήθηκε «φορώντας μόνο το άρωμά της» για τη βρετανική έκδοση του γυναικείου περιοδικού «Women's Health». Μάλιστα αποκάλυψε όχι μόνο τις καμπύλες της, αλλά και το μυστικό από το οποίο αντλεί αυτοπεποίθηση για το σώμα της.

Το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμεί γυμνή

φωτογραφία της 29χρονης ηθοποιού, ενώ άλλες δύο φωτογραφίες, στις οποίες αφήνει ελάχιστα στη φαντασία, συνοδεύουν τη συνέντευξή της. «Δεν είμαι τέλεια, αλλά αγαπάω τον εαυτό μου και με τις ατέλειες» εκμυστηρεύεται σε αυτήν, εξηγώντας ότι το σώμα της έχει ψεγάδια, όμως εκείνη το αποδέχεται. Προσθέτει ότι αυτόν τον καιρό νιώθει πως βρίσκεται στην καλύτερη σωματική και συναισθηματική κατάσταση.

Το πέτυχε κάνοντας πολύ spinning για να διατηρήσει το σώμα της, αν και γενικά δεν της αρέσει το γυμναστήριο. Οσον αφορά τις ημέρες που νιώθει καταθλιπτικά, τρώει το αγαπημένο της φαγητό, μιλάει με τη μητέρα της και παρακολουθεί reality πίνοντας κόκκινο κρασί. «Δέχομαι αυτές της ημέρες όσο και τις χαρούμενες» εξηγεί.

Από τις φωτογραφίες αποδεικνύεται ότι η Μισέλ λατρεύει τα τατουάζ, κυρίως όσα έχουν μικρό μέγεθος. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το τατουάζ με τον αριθμό 5, που έκανε στο χέρι της ως αφιέρωση στη μνήμη του συντρόφου της στη ζωή και στην τηλεοπτική σειρά Κόρι Μοντέιθ. Ο νεαρός ηθοποιός, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2013, φορούσε στη σειρά την αθλητική φανέλα με το νούμερο 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα