Η XXL ακίνητη περιουσία του Prince βγαίνει στο σφυρί

17:17 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ XXL ακίνητη περιουσία του Prince βγαίνει στο σφυρίΤετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 17:16

Μόνο το σπίτι του «πρίγκιπα» στη Μινεσότα έχει αξία που φτάνει τα 35.554.000 €, ενώ ήταν ιδιοκτήτης οικίας στα νησιά Τερκς και Κέικος, που κοστολογείται στα 10.712.000 €

H ακίνητη περιουσία του Prince βγαίνει στο σφυρί. Ο ειδικός διαχειριστής της περιουσίας του κατέθεσε δικαστική αίτηση, για να ξεκινήσει την πώληση διάφορων ακινήτων που ανήκαν στον μεγάλο τραγουδιστή, τόσο στο Μπέβερλι Χιλς όσο και στη Νέα

Υόρκη και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μινεσότα.

Σύμφωνα με το σάιτ ΤΜΖ, τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο αναφέρουν ότι οι διαχειριστές θα δεχθούν προσφορές για τα ακίνητα, που θα ισοδυναμούν με τουλάχιστον το 90% της αξίας που έχουν αυτά τώρα στην αγορά. Το δικαστήριο ωστόσο έχει διαβαθμίσει τα σημεία των εγγράφων, που αναφέρουν ποια συγκεκριμένα ακίνητα τίθενται προς πώληση. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μόνο το σπίτι του Prince στη Μινεσότα έχει αξία που ανέρχεται στα 35.554.000 ευρώ.



Επίσης, λίγο μετά τον θάνατό του από υπερβολική δόση φαρμάκων τον Απρίλιο αποκαλύφθηκε ότι ήταν ιδιοκτήτης έπαυλης αξίας 10.712.000 ευρώ στα νησιά Τέρκς και Κέικος στην Καραϊβική.
Η αδελφή του τραγουδιστή Τίκα Νέλσον είναι αυτή που καθορίστηκε ως η υπεύθυνη της διαχείρισης της περιουσίας, αφού αποκαλύφθηκε ότι ο Prince δεν είχε συντάξει διαθήκη για τα υπάρχοντά του, η αξία των οποίων ανέρχεται σύμφωνα με εκτιμήσεις σε 267.763.000 ευρώ (300.000.000 δολάρια).

Η Νέλσον έχει ήδη τσακωθεί με τα αδέλφια της Αλφρεντ και Ομάρ για τη μοιρασιά της περιουσίας. Ο νόμος στη Μινεσότα πάντως προβλέπει ότι και τα έξι νόμιμα αναγνωρισμένα αδέλφια του Prince δικαιούνται ίσο μερίδιο.

Την ίδια ώρα το τοπικό δικαστήριο έκρινε άκυρα τα αιτήματα 29 ανθρώπων, που ισχυρίζονταν ότι είναι συγγενείς με τον τραγουδιστή και διεκδικούσαν μερίδιο. Εκκρεμεί ωστόσο το αίτημα έξι ανθρώπων, για τους οποίους ο δικαστής ζήτησε τεστ DNA.

Keywords
Τυχαία Θέματα