Η Χατζηβασιλείου «έριξε πόρτα» στο photoshop

16:36 3/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Χατζηβασιλείου «έριξε πόρτα» στο photoshopΤετάρτη, Αύγουστος 3, 2016 - 16:36

Χωρίς φίλτρα και photoshop η Βίκυ Χατζηβασιλείου «αναστατώνει» τους χιλιάδες followers της στο Instagram. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» διαθέτει κορμί... λαμπάδα, το οποίο έχει «χτίσει» με κόπο, ιδρώτα και στερήσεις, καθώς γυμνάζεται εντατικά, ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή και ασχολείται με το beach

volley.

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι οι paparazzi τής στήνουν... καρτέρι στις παραλίες για να την απαθανατίσουν εν δράσει με μαγιό. Τούτη τη χρονιά όμως η Βίκυ απέχει από το beach volley λόγω τραυματισμού. Ετσι το έχει ρίξει στην ηλιοθεραπεία, στο κολύμπι και το διάβασμα φιλοσοφίας (!) δίπλα στην πισίνα.

Η ίδια «ανέβασε» στο Instagram αποκαλυπτικές πόζες από τις διακοπές της, παίρνοντας τα εύσημα των διαδικτυακών φίλων της για το καταπληκτικό σώμα της. Επέλεξε, μάλιστα, να μη χρησιμοποιήσει καθόλου φίλτρα ή photoshop, δείχνοντας το κορμί της και το πρόσωπό της ακριβώς όπως είναι. Η Βίκυ αποφεύγει ν' αποκαλύπτει την ηλικία της και κάθε φορά που τη ρωτάνε γι' αυτό απαντάει ως εξής: «Εχω κλείσει τα 40, γεια σας»!

Keywords
Τυχαία Θέματα